Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 maj, 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 maj, 2018

 

DNA Uppgraderingar – Det Nionde Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet, vi är glada att få ansluta till er alla.

Vi har sökt efter några av er som har nått en viss nivå av skicklighet i era liv, eftersom de av er som leder evolutionen när det gäller medvetenhet är betydelsefulla, och ert antal talar om för oss vad resten av mänskligheten är redo för. Varelser från hela galaxen, som vi, tar konstant temperaturen på mänskligheten för att se vad ni kan hantera, energimässigt, och vilken information som kommer att gagna er mest.

Det finns tillräckligt många mästare närvarande på planeten Jorden idag för att garantera att vi ska ge er den överföringen som vi ger er nu. Vi vill att ni ska inse att vi inte alltid ger er dessa överföringar på det sätt ni tror att ni ska få ta emot dem. Ibland kommer våra överföringar via djur och ibland genom andra människor. Ofta är det träden eller växtligheten i er värld. De agerar som mottagare och när ni förbinder er med dem i naturen så tar ni emot överföringen.

Denna särskilda överföring är designad att ge tillbaka några av de DNA strängar som togs bort från er för länge sen. Ni ser, så lätt är det att återta något som en gång var förlorat. Om ni tar er tiden att förbinda er med djuren, Moder Natur, och med andra högfrekventa varelser, eller människor, så kan ni ta emot de aktiveringar ni önskar.

Det är därför som det är så viktigt att koppla ifrån er elektroniska utrustning. Detta är också varför meditation är viktigt, för när ni mediterar, så kopplar ni er ifrån denna utrustning, och ni öppnar upp er för högre frekventa varelser som inte är mänskliga. Med det antalet uppvaknade mästare i er värld just nu, så är tiden rätt för dessa DNA uppgraderingar. Så snälla ni, för ert eget bästa, gör så.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt vår förbindelse med er.”

Översättare Veronica

 

Du gillar kanske också...