Arkturierna via Daniel Scranton, 12 november, 2017

Arkturierna, 12 november 2017 

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

 Vi har glatt oss åt att se hur ni har tillgodogjort er de energier som har kommit till er under de senaste dagarna. Ni har anpassat er till energierna i en mycket snabbare takt än någonsin tidigare, därför att ni deltar mer i processen. Ni ser fram emot dessa nedladdningar. Ni förbereder er fysiskt, emotionellt, energetiskt och psykologiskt, och ni tar emot mer av det som sänds ut på grund av er öppenhet, er tillit och er mottaglighet för processen.

Denna utveckling är en process, och den går mycket smidigare när ni medvetet deltar i den. Ju mer ni förbereder er själva för de nya energierna, desto högre överföring av frekvenserna, och desto bättre tas de emot av er. Vi ser hur ni lyser upp när ni tar emot energierna. Vi ser hur ni lossar greppet om vad ni trodde att verkligheten var, och vi ser er villighet att följa med flödet och låta processen ta den tid den tar.

Det är fler och fler av er som är medvetna om vikten av att grunda sig själv, dricka mycket vatten och använda alla de verktyg ni har till ert förfogande, för att göra denna förändring i medvetandet mer angenäm och lättare för er. Vi vill hjälpa till med processen längs vägen, genom att låta er veta när överföringarna kommer och vad ni kan göra för att förbereda er för dem.

Ni får information från de källor ni litar på och använder den informationen för att göra er själva tillgängliga för dessa energier. Det finns ytterligare en sak som vi vill påpeka för er. När ni väl har tagit emot en energiöverföring och assimilerat den energin, har ni förmågan att förflytta den genom er mot en skapelse.

Ni är kreativa varelser som har mer energi till ert förfogande än någonsin tidigare, och den här världen är redo för det som ni har att erbjuda. Den här världen är redo för det nya, det annorlunda och det innovativa. Vad ni kan göra med de energier ni tar emot är helt upp till er. Det är ni som är skapande varelser som använder er fria vilja i samarbete med Universum. Och vi är mycket nöjda med att se att allt det är på gång.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...