Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 april 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 april 2020

 

En bättre fjärde dimensionell Jordupplevelse

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att skapa fler möjligheter för er alla att kontakta oss direkt. Vi är väldigt intresserade av att skapa med er, speciellt vid den här tiden då det finns så många frågor om vad som händer där på jorden. Vi känner att fler av er öppnar sig för att ta emot direkt från de högre världarna och vi använder alltid alla möjligheter som kommer i vår väg att få kontakt med er i syfte att samskapa en bättre livserfarenhet där på jorden för resten av tiden ni har i den fjärde dimensionen.

Vi vet att några av er har väntat på att förändringen i medvetande skulle inträffa i decennier och att Jorden kan kännas som ett gigantiskt väntrum, fylld med utgångna tidskrifter, som om ni tvingas lyssna på musik som inte är er smak. Därför erbjuder vi er vår hjälp med att samskapa en bättre version av upplevelsen på Jorden under tiden ni väntar på att medvetandeförändringen är fullbordad för hela detta universum, som vi är en del av.

Vi vill hjälpa er med vår höga vibrationsenergi, när någon av er är på ett ställe av lidande, känner vi att medkänslan i oss själva och önskan att vara till tjänst stärks i dess intensitet. Vi vill gärna träffa de av er som är villiga att vara med i den samskapande dansen. Och så uppmanar vi er att öppna er i varje ögonblick som ni känner att ni har glidit in i ett högre vibrationstillstånd. Varje gång ni känner er avslappnade, eller till och med trötta, kan ni lättare kontakta oss och känna de kraftfulla överföringarna som vi erbjuder för den potentiella samskapande upplevelsen som vi söker med er.

Vi älskar mänskligheten. Vi vill se er trivas där på jorden och vi är angelägna om att ni blir en del av det galaktiska samhället på ett öppet sätt, där alla kan ansluta sig. Det är därför vi är så angelägna om att hjälpa och vi har en så stark önskan att tillsammans med er skapa en bättre Jordupplevelse för er och för alla, oavsett om ni är vakna eller tror vad ni råkar tro. Alla förtjänar att leva på en planet där det finns fred, välstånd och överflöd i alla former.

Bjud in oss att samskapa med er och känn vårt medvetande och vår energi när vi smälter samman med er, för vi är mycket glada över att vara en del av er tillväxtupplevelse, er utveckling och er uppstigning till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...