Arkturierna via Daniel Scranton, 15 november, 2017

Arkturierna, 15 november 2017  

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

 Ni har tagit de nödvändiga stegen framåt på er utvecklingsresa, för att komma till en punkt där ni är förberedda för systematisk eliminering av väsen som har dränerat ert energifält. Vi har märkt att en stor majoritet av mänskligheten har avlägsnat dessa väsen från sina fält, och de flesta av er har gjort det utan att ens ha vetat om att de fanns där i första hand.

Förändringarna som har skett, som har gjort det här möjligt, är att fler av er väljer kärlek framför rädsla. Ni har valt att bearbeta er rädsla, och då väljer ni kärlek som ert dominerande tillstånd att vara. Dessa väsen lever av rädsla, och rädsla är den energi som leder dem till deras mänskliga värdar. Nu när de är borta från era energifält, måste de hitta en annan plats för att fortsätta existera på samma sätt som tidigare.

Men i processen med att hitta ett annat sätt har många av dem utvecklats och gått till ljuset och återvänt till sina högre själar. Resultatet är att det finns färre av dessa väsen kvar på Jorden vid den här tiden, än det har funnits på mycket, mycket länge. Ni har, som ett kollektiv, gjort det arbete som är nödvändigt för att gå över till den femte dimensionen. De här varelserna kan naturligtvis inte följa med er, och ni kan inte göra de framsteg som ni måste göra om de klamrar sig fast.

Så det är dags att fira detta ögonblick i mänsklighetens historia, och det är dags att gratulera er själva för denna bedrift. Nu när ni är medvetna om vad ni har uppnått, kan ni medge att ni har valt kärlek framför rädsla i era personliga liv. Och även om ni bor i en värld fylld av omständigheter och händelser och till och med av människor att frukta, håller det spelet på att förlora greppet om er alla.

Ni är redo för en mindre polariserad upplevelse av verkligheten, och ni håller på att gå in i en tid av stor fred och harmoni på Jorden. Vi är glada att kunna meddela er detta.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...