Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juni, 2023

 

Hur du kommer på din väg och slutför ditt uppdrag ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid mycket glada att få se dig i dina stunder av meditation, bön, introspektion och stilla kontemplation. Vi vet att det finns mycket på jorden för era sinnen att överväga, att begrunda, och när vi ser er sakta ner och ta den tid som krävs för att vara i era kroppar och i er inre medvetenhet, vet vi att något bra är kommer att komma ur det. Vi vet också att det finns många människor som berättar många olika saker för dig där på jorden, och du måste köra allt genom din egen mage, ditt eget känslacentrum, för att själv avgöra om du ska ta det eller inte på.

Du behöver inte acceptera någonting som din sanning om det inte resonerar med dig. Om något inte känns rätt, då är det helt enkelt inte rätt för dig, och du behöver inte diskutera någon annan om dess riktighet. När du är i tyst meditation, eller till och med guidad meditation, bön, introspektion och stilla kontemplation, är du mer medveten om vad som händer inom dig, och det är där ditt fokus måste vara mest hela tiden för att skapa verklighet du vill uppleva.

Och så i slutändan spelar det ingen roll vad den personen där borta tycker eller tror. Låt dem få sin version av verkligheten, och du kan vara där du är och ha din version av verkligheten. Du behöver bara hålla med dig själv. För att göra det måste du först vara medveten om vad du tycker, vad du tror och vad du känner. För att bli medveten om dessa saker måste du ställa in resten av världen tillräckligt länge för att ställa in dig på vad som händer inom dig.

Nu kanske du underhåller tankar och övertygelser som du inte gillar, som inte känns bra för dig, och vi vill försäkra dig om att du inte behöver hålla fast vid dem. Du behöver inte ta äganderätt till dem, och du behöver verkligen inte fortsätta tänka på dem eller tro på dessa övertygelser. Du har friheten att välja, och när du utövar din frihet att välja, att släppa taget om något, använder du verkligen den fria viljan på rätt sätt.

Du får bestämma vad det är du vill fokusera på, och därför få mer av, i din livserfarenhet. Återigen, det spelar ingen roll vad alla andra väljer, tänker eller tror. Det är upp till dem, och du kom inte fram för att vara som någon annan. Ni kom fram för att vara ett unikt uttryck för Källenergi och för att ha ett unikt perspektiv.

Därför, återigen, oroa dig inte för vad alla andra tänker och tror. Oroa dig inte för vad de gör om det inte resonerar med dig som en åtgärd värd att vidta. Du får bestämma vad dessa handlingar är, och vi rekommenderar att du väntar tills du blir inspirerad, tills du har en impuls att vidta en åtgärd. Du vill ledas inifrån dig där sanningen om vem du är alltid finns. Vi är mycket glada över att ge er denna frihet, denna tillåtelse, och att förlänga till er vår vetskap om att när ni följer den inre vägledningen, kommer ni er själva på er väg, ni fullföljer ert uppdrag, och ni får också leva lyckligt i alla sina dagar .

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *