Arkturierna via Daniel Scranton, 16 december 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 16 december 2017

Massans önskan ∞ Den 9:e Dimensionens Arkturiska Råd

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ha kontakt med er alla.

Historiskt sett, har ni en plats som många andra varelser har försökt uppnå. Ni är mitt uppe i något som är så gigantiskt, fastän de flesta människor på planeten Jorden, är inte medvetna om att någonting alls händer. Det är som det ska vara nu. För att skriva historia, så är det fortfarande nödvändigt att de flesta människor sover.

Anledningen till att det är nödvändigt, är att ni behöver intensiteten av polariteten ni upplever på planeten Jorden just nu, för att ger er bränsle. Ni behöver den önskan om förändring, för att få tillräcklig storhet hos flertalet av er, för att kunna åstadkomma skiftet. Det är mycket ändamålsenligt att det finns så mycket missnöje hos massorna. Det skapar de idealiska förutsättningarna för skiftet ni har väntat på.

Extrema polariteter skapar ett behov av balans. Om ni alla var tillfredsställda, vakna, fridfulla och harmoniska varelser, så skulle ni ändå förändras och utvecklas, men ni skulle inte göra det så fort som ni gör det nu. Önskan skulle helt enkelt inte finnas. Önskan kan vara ett fantastiskt verktyg. Den kan vara en mycket kraftfull katalysator.

Sanningen är den att fler och fler människor vaknar varje dag, och de nyvaknade har en benägenhet att känna sig kraftfulla, och ha förmågan att känna att deras önskemål kommer att uppfyllas. Några av er som varit vakna under en ganska lång tid har blivit uttröttade, vissa har förlorat hoppet men alla har mer ljus inom sig.

Och de av er som vaknade först på planeten Jorden, belyser vägen för de nyuppväckta, och ni nyttjar allt till den stora önskan om förändring, som finns kollektivt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...