Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 januari 2022

  

The New Energies Upon You Right Now ∞The 9D Arcturian Council

De Nya Energierna På Er Just nu ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av hur ni hanterar de senaste energierna som finns över er där på Jorden. Ni har upplevt ett större inflöde av energi som är designat för att få er att vilja uppleva enhetsmedvetande. Ni lever i en tid där det är mindre umgänge. Ni har färre människor som samlas i stora grupper än vad ni vanligtvis har där på Jorden och fler människor isolerade på grund av viruset. Och även om det här är olyckliga förhållanden på många sätt, ger de er också möjligheten att nå ut på ett annat sätt till ert mänskliga kollektiv. Ni inser att när ni är i samma rum som en annan person behöver ni inte prata med varandra för att kommunicera, och ni behöver inte röra varandra för att känna närvaron av den människa som ni delar utrymme med vid den tiden.

Ta det här lite längre och inse att du kan känna energin och medvetandet hos alla andra människor från avskildheten i ditt eget hem eller från din favoritplats i naturen där du sitter. Du kan ansluta telepatiskt till alla varelser – människor, växter, djur, utomjordiska. Du behöver inte vänta tills du har någon som sitter mitt emot dig och ser dig i ögonen innan du öppnar upp för icke-verbal kommunikation.

Om du når ut till bara en människa och sedan frågar den personen om de kunde uppfatta tankarna du skickade till dem, så är detta det snabbaste sättet att släppa allt detta. Om du istället känner att du vill uttrycka dig till kollektivet, och du skickar ut ett budskap till hela mänskligheten, då kommer du att känna att du har gjort något för att hjälpa andra människor som känner sig isolerade eller ensamma.

Det finns alltid denna möjlighet, naturligtvis, men just nu är energierna mycket stödjande för enhetsmedvetande. De är väldigt stöttande för dem som vill nå ut och ta kontakt, och dessa energier svarar på kallelsen, uppmaningen av så många som skulle vilja känna sig mindre ensamma. Människor kan känna sig ensamma även när de är omgivna av andra, men det dyker upp mer vid tider som dessa när det finns individer som spenderar mycket av sin tid själva. Känn efter energierna som finns omkring dig för att dra mer nytta av dem och så kan de inspirera dig att nå ut med ditt medvetande till alla människor eller till alla varelser.

Du kan naturligtvis också nå ut till specifika grupper. Du kan nå ut till ett land med människor som kämpar med något just nu, och du kan bli en mer medveten bidragsgivare till de lösningar som de söker på sina problem. Dessa energier kommer att fortsätta komma, och fortsätter att komma, eftersom behovet kommer att finnas där på Jorden under ganska lång tid. Det finns ett behov för er alla att gå samman och inse att ni alla är en del av ett kollektiv. Och vi, och andra som vi, kommer att fortsätta att knuffa er i den riktningen så länge det behövs.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...