Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 januari 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 januari 2021

 

Den Stora Mänskliga Potentialen Inom Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat utforska den dolda mänskliga potentialen som vi ser inuti er, för vi är nyfikna på att se vilka av er som kommer att utnyttja den dolda potentialen och när ni ska göra det. Detta är något som intresserar oss mycket eftersom vi ser glimtar av den potential som vissa människor förverkligar i ögonblick där ni får tillgång till förmågor och aspekter av er själva som inte kan förklaras på något sedvanligt sätt.

Ni har så mycket potential inom er, och vi är säkra på att när ett fåtal av er börjar inse den fulla potentialen kommer ringarna på vattnet att inträffa, och vi kommer att se hundratals, och sedan tusentals, och sedan miljoner människor som får tillgång till den potential som ligger inom er. Nu måste ni undra hur man gör det. Det handlar inte om vad ni gör. Det handlar inte om att ni har rätt kristaller, talar rätt mantra eller går igenom rätt rörelser för att få tillgång till den fulla, vackra mänskliga potentialen som vi ser. Ni når den potentialen genom att känna för hur magnifika ni är, och ni kan bara komma till den känslan genom att släppa de begränsande tankarna och övertygelserna och genom att vara med er själva.

Vi vill att ni ska känna för denna potential. Vi vill att ni ska känna för det som en energi eftersom det är vad det är. På samma sätt som en del av er har kunnat få tillgång till er kundalini energi genom att känna för den och bjuda in den i ryggraden, kan ni få tillgång till denna potential genom att erkänna att den är där och känna för den. Tänk inte på er potential som begränsad till era förmågor, för det är så mycket mer än så. Det är den fullständiga sammanslagningen av det mänskliga och det Gudomliga. Det är ögonblicket där ni känner er själv som båda samtidigt och ni känner igen vilken kraftfull gåva det är.

Att kunna ha en fysisk kropp och att också känna er Gudomlighet fullt ut förverkligad är den bästa möjliga upplevelsen ni kan få i detta universum. Så här är er inbjudan. Fokusera inom er själva och inse att ni kan frigöra denna potential när som helst. Ni behöver inte vänta på att skiftet ska slutföras. Ni behöver inte vänta på någonting. Faktum är att denna upplevelse väntar på er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...