Arkturierna via Daniel Scranton, 20 november 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 20 november 2018

Per Staffan 20 november 2018

Att Hålla en Högre Vibration för Kollektivet∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har observerat att ni alla har upprätthållit en högre vibration trots att det ni ser omkring er tycks indikera att det mesta av mänskligheten går bakåt. Om ni följer nyheterna, verkar det från de stora historierna som läggs ut där, att mänskligheten inte alls gör så bra ifrån sig. Och som respons på det nuvarande tillståndet på planeten Jorden ser vi att alla ni arbetar hårdare.

Vi ser att alla ber mer, tänker mer och skapar mer för det mänskliga kollektivet. Ni söker inte bara efter sätt att göra era liv bättre, utan i stället vill ni ha det som är bäst för alla. Ni använder era krafter för att skapa en bättre version av livet på planet Jorden för alla varelser. Vi ser det, och vi ser också att medkänslan växer i hjärtat av dem som vaknar, särskilt som svar på de nyheter som tycks indikera att ni inte gör så bra ifrån er som ett kollektiv.

Vad ni behöver förstå är att ni kommer att se mörkret i världen fortsätta eftersom det är nödvändigt att ge individer möjlighet att känna vad de behöver känna, att bearbeta vad de behöver bearbeta och att släppa ut vad de behöver släppa ut. Och om du blir triggad av vad du ser, då vet du också att det finns mer arbete för dig att göra. Men när ni håller era hjärtan öppna och era förhoppningar höga, är ni de som ger utrymme för detta mänskliga kollektiv.

Och ni är de som kan ta emot nedladdningarna och uppgraderingarna som kommer. Ni kommer att hjälpa de ouppväckta att komma dit de behöver gå. Ni kommer att hjälpa till att förbereda dem för övergången i medvetandet. Ni gör det redan. Detta kan vi se, och detta kan vi verifiera för er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

 

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...