Arkturierna via Daniel Scranton, 21 mars 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 21 mars 2018

 

Ni Är ett Massivt Experiment ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har möjlighet att dela någonting med er nu som vi bara har väntat på att dela med er. Möjligheten har öppnat sig på grund av vad ni just fått energetiskt. Ni har just öppnat upp er till dagjämningsenergierna på ett sätt som låter er få information nu som ni inte kunde ha accepterat tidigare.

Tidpunkten är rätt just nu för att alla ska få veta att ni har varit med i ett massivt experiment. Ta bara in det, och låt er bli bekväma med hela idén. Ni har fått höra att ni antingen skapades av Gud eller att ni har muterat från lägre livsformer till vad ni nu är. Och båda är sanna, men den saknade länken här är inte några ännu oupptäckta högar av ben. Den är de genetiska forskarna som besökte planeten Jorden för länge sedan och som startade experimentet.

Nu tycker de flesta inte om att höra det här, så vi kommer att mildra det lite genom att låta er veta att ni har haft stor nytta av att vara en del av detta experiment och ni visste innan ni inkarnerade i varje livstid på planeten Jorden vad ni gav er in i. Allt händer genom överenskommelse.

Det intressanta i var ni är nu, är att ni blir medvetna om era utomjordiska vänner och vad ni är gjorda av. Nu är det dags att ta det ännu längre och förstå att alla de väsen som har hjälpt er i er fysiska, mentala och andliga utveckling, är olika aspekter av er själva. Vanligtvis kommer det vara en annan del av din översjäl som kommer ner på ett skepp och mixtrar med ditt DNA och din genetik.

Ni kommer att upptäcka att denna galax är en gigantisk familj, och vi menar det ganska bokstavligt. Ni kommer också att upptäcka att när ni blir de fullständiga och medvetna skaparna av er egen evolutionära process, kommer ni att bli ganska förvånade över vad dessa utomjordiska bröder och systrar har kunnat åstadkomma.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatts åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...