Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 19 Mars, 2018

 

 Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 19 Mars, 2018

 

Hälsningar kära vänner och medresenärer av ljuset. Vi är Arcturian Collective, som vill förklara för er, det som några av er kanske känner, i relation till den geomagnetiska stormen, som översvämmar er underbara planet Gaia med lätta energiexplosioner.

Många av er har haft feber eller känt en oförklarlig trötthet. Detta är förväntat och bör firas, det är en normal del av processen av interdimensionell, cellulär expansion och personlig tillväxt. Var inte orolig. Var inte rädd. Vi är här som helare och guider och är uppmanade att betjäna mänsklighetens behov, just nu vid den här tidpunkten. Allt ni behöver göra är, att fråga oss, kära vänner.

Energierna är verkligen fantastiska och har väldigt höga vibrationer vid denna tidpunkt. För er som är ”känsliga”, kommer naturligtvis att känna av detta, dessa djupa energiflöden av ljus och vi uppmuntrar er att försöka fira denna expansionsprocess. Ge era dyrbara kroppar extra speciell omsorg, de blir snabbt kristallina. Processen går ännu snabbare än vad som förutspåtts eller vad som man trott vara möjligt. Den mänskliga formen är förskräcklig för oss och för de många som vittnar om, denna övergång från mörkret och glömmer att lysa och minnas det som varit.

Det är sant. Era insatser och framgångar är högt värderade och ni kan ta det lugnt i vetskapen om att misslyckande inte är ett alternativ. Om ni verkligen har valt uppståndelse och önskar söka det goda, göra det goda och vara ett ljus för andra får ni naturligtvis mer än tillräcklig hjälp och assistans – så mycket ni behöver och begär.

Vi är Arcturian Collective och det är vår glädje att ansluta med er, våra Jordvänner, våra jordade ENs, vår familj bär en mänsklig gestalt för tillfället – kalla det för vad ni vill. För vi är EN, vad ni än anser. Vi hälsar er. Var i frid.

-galaxygirl

 

Översättning: Cicily

Du gillar kanske också...