Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 januari, 2020

PARALLELLA UNIVERSUM & DU ∞

9D ARCTURIAN RÅDET, KANALISERAS AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket angelägna om att ge er denna överföring eftersom detta är vårt favorit ämne. Vårt favoritämne är expansionen av ert medvetande. Nu när vi har talat med er om era astrala resor vill vi ge er lite information om att kunna få tillgång till de versioner av er själva som finns i parallella universum och hur ni ska kunna få tillgång till dessa universa.

Först och främst ni har er fantasi. Ni kan undra om hur era liv skulle ha varit om något hade blivit till på ett helt annat sätt i erat liv, och ni kan börja få tillgång till de erfarenheter, och viktigast av allt, de känslor av den andra versionen av er som samtidigt finns i ett parallellt universum.

Ni har också ert dröm tillstånd där ni kan utforska vad dessa olika versioner av er själva undersöker, och återigen, ännu viktigare, vad de upplever och känner. När ni vaknar upp från en särskilt konstig dröm, där ni lever mycket olika omständigheter än det liv som ni lever i denna verklighet, notera då hur ni känner i den kroppen i det universumet. Och snälla ni, ångra inte att ni lever i denna verklighet snarare än den parallella, för då kommer ni inte fånga de bästa aspekterna av upplevelsen.

De bästa aspekterna av att nå in i en av dessa parallella universum är att ni kan integrera dessa versioner av er själva i hela era själv. Ni kan bli mer av era högre själv på grund av er medvetenhet om dessa andra versioner av er, spela ut olika scenarier och berättelser i dessa parallella universum. Ni kan tänka er att ha dessa drömmar nu så att när ni vaknar kommer ni att veta att den märkliga dröm ni just hade var att ni använde en annan aspekt av era medvetanden.

Och när ni går ner i detta speciella kanin hålet, kommer ni att upptäcka att ni fortsätter och reser, utforskar och utforskar, och expanderar och utökar era medvetanden till att omfatta fler och fler av er. Ni sätter pusselbitarna tillsammans, och ibland för att göra det, måste ni komma åt en helt annan verklighet än den som ni för närvarande bor i, en som låter er utforska känslor som ni bara kan ha i dessa, mycket annorlunda erfarenheter i dessa mycket olika universa.

För att bli era femte dimensionella själv, måste ni omfamna alla aspekter av er själva, även de som ni inte har varit i denna er livstid. Och vi vill försäkra er om att slöjan skingras mellan dessa universa och kommer att fortsätta att göra det. Så när ni utforskar dessa olika universa och dessa olika själv, då tränar ni, och ni blir mer av, dem ni verkligen är.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har sannerligen haft kontakt med er.”

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-january-30-2020/     

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...