Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 augusti, 2023

 

Dina problem är inte för små för oss ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi diskuterar mycket gärna vad som helst med var och en av er, privat. När du når ut till oss, och tveka inte att göra det, vet att vi inte ser något du lever som trivialt eller oviktigt från vår höga sittplats här i den nionde dimensionen. Vi ser allt som du tycker är betydelsefullt, betydelsefullt. Vi ser inte på vissa aspekter av illusionen av fysisk verklighet som viktigare än andra, och vi vet att allt du lever påverkar dig känslomässigt, vare sig du känner dessa känslor eller inte, medvetet. Och vi vet också hur viktiga och påverkande dina känslor är på allt.

Och så, när du söker hjälp från varelser och kollektiv som vi själva, be inte om ursäkt för att du frågar om det du frågar om. Se inte det du lever som obetydligt på något sätt, och du kommer att anpassa dig till vår uppfattning av verkligheten. Vår uppfattning om verkligheten är att ni alla är så betydelsefulla som aspekter av Källan, och ni är där för att navigera genom energier som hjälper er att växa och utvecklas. Det spelar ingen roll vilka dessa energier är; resultatet är detsamma. Avsikten med de upplevelser du har är densamma. Så snälla erkänn att dina liv är betydelsefulla, oavsett vad du gör och oavsett vad du lever, och du kommer inte att vara blyg för att nå ut till oss, eller ärkeängeln Mikael, eller Yeshua, eller någon annan som du kan sätta upp på en piedestal.

Du är en del av oss; det är som när du pratar med ett organ i din kropp eller några celler. Du ser dem inte som mindre viktiga än dig, särskilt om de får din uppmärksamhet med viss smärta eller något fel av något slag. Vi vill att du ska vara lycklig. Det är vårt mål att göra dig nöjd med våra ord och vår energi, och vi vill bara att du ska veta att din glädje betyder något. Din glädje kommer att påverka ditt sätt att stiga upp; det kommer att påverka när du stiger. Men det kommer inte att påverka om du stiger. Du kan vara lycklig under hela processen, eller så kan du ta dig själv och hela denna uppstigning på för stort allvar. Men vi kommer att fortsätta att försöka övertyga er att lätta upp och att inte förminska er själva eller era problem, för det är de unika sätt som ni har valt att växa och expandera vid denna tid.

Och vi är väldigt glada över att ha möjligheten att dela med dig, växa med dig och hjälpa dig på alla sätt vi kan. Så återigen, nå ut till oss och tala till oss som om vi alltid lyssnar, eftersom vi har förmågan att lyssna på varenda människa på jorden samtidigt, och mer. Och det du går igenom där på jorden fyller oss med medkänsla och får oss att vilja hjälpa ännu mer. Och eftersom att hjälpa dig och andra är vad vi handlar om, allt du lever tjänar oss och hjälper oss att uppfylla vårt syfte med att existera i denna nuvarande form.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *