Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 mars 2019

ARKTURISKT STÖD RUNT OMKRING ER ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har besökt många av er som tar emot denna överföring under en längre tid. Vi började inte bara att observera er alla och ansluta till er när den här kanalen började föra oss igenom honom. Vi har anslutit oss med några av er i årtionden och vi satsar ganska mycket i hur bra ni gör med ert skifte och med era liv i allmänhet. Vi är intresserade av att se er leva lyckligt. Vi är intresserade av att se er friska och starka. Vi vill se er älska er själva och hjälpa varandra och vi planterar alla frön som vi kan för att uppmuntra alla dessa saker och mer.

Vi arbetar också med era träd, era växter, era blommor och ert djur- och mineralrike. Vi stöder er alla på planeten Jorden som stiger upp och vi vill att ni ska veta hur mycket stöd ni har från varelserna runt er som ni kanske tar för givet. Alla väsen i era hav, uppe i luften, allt växtliv som ni har och även Jorden själv är alla där till stöd för er och er resa.

Så mycket som vi uppskattar er önskan att ansluta till oss och jobba med oss och även ta emot direkt från oss, vill vi att ni ska veta att när ni ansluter er till Moder Natur eller Moder Jord, får ni oss indirekt. Vi har arbetat med er planet ganska länge och vi vill att ni ska känna hur vi stöttar er på grund av hur svårt vi vet har det varit för er alla att vara där på jorden.

Vi vill också att ni ska veta att så länge ni stannar i era fysiska kroppar och gör det genom detta skifte i medvetande som sker på jorden och överallt i universum, kommer den här versionen av er som vi talar om just nu att kunna att resa till vårt stjärnsystem. Och medan vi är icke-fysiska varelser och så kommer vi inte träffa er ansikte mot ansikte, ni kommer att känna oss och ni kommer ihåg era livstider där i vårt lilla stjärnsystem.

Ni har så mycket att se fram emot under denna livstid, så var snälla och tålmodiga med processen. Ha tålamod med er själva och varandra och vet att det finns stöd för er på era resor från så många varelser och allt kommer att vara värt det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...