Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 mars, 2023

Earthbound Activators ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har många beslut som vi måste fatta hela tiden. Det är en av de saker som håller oss sysselsatta så att säga, även om vi inte har fysiska kroppar. Vi väljer ofta mellan olika ljusslingor, olika energipaket och olika delar av information att erbjuda mänskligheten, och vi vet att vi alltid kan göra bättre. Vi vet att det alltid finns mer för oss att nå när det gäller den hjälp vi kan ge, och det håller oss på den väg som vi definitivt är glada över att vara på.

Vi är på tjänstens väg och uppstigningens väg, och de av er som attraheras av oss attraheras av oss av den anledningen. Vi är väldigt lika. Ni är markpersonalen i fysisk form för de av oss som är i det högre dimensionella planet och som är i icke-fysisk form. Du är energiserad och elektrifierad av det vi skickar dig, och vi ser fler och fler av dig öppna upp varje dag för ljuset, energin, informationen och kärleken som vi delar så öppet och så fritt.

Som du får från oss vill du självklart dela med dig till andra. Du vill sprida det hela, och det är bra. Det är ett av sätten som du är till tjänst för mänskligheten vid denna tid. En del av er undrar hur ni kan göra detta, speciellt när ni känner att inte många lyssnar på er. Det är inte dina ord som spelar roll; det är vibrationen du släpper ut som spelar roll, och du kan släcka en så stark vibration bara genom att vara, bara genom att sitta med slutna ögon och andas. Du kan utstråla så mycket ljus, kärlek och högvibrerande energi, bara genom att ha för avsikt att göra det, och vi ser dig göra det. Ni som är vakna har den inverkan ni vill ha oavsett om ni inser det eller inte.

Och när du fokuserar på ljuset, det goda som finns inom alla människor, blir du de jordbundna aktivatorerna. Ni blir de som ger aktiveringar till alla andra människor, oavsett om ni vet det, och om de vet det eller inte. Så oroa dig inte för vad du borde göra eller att du saknar ditt kall, för du är där. Du förankrar i det vi och andra som vi ger dig, och du sprider det runt omkring.

Nu är det bästa sättet att känna din påverkan och veta att du har den genom att följa din inre vägledning. Din intuition kommer alltid att placera dig på rätt plats vid rätt tidpunkt med rätt personer framför dig, de människor som inte bara kommer att dra nytta av det du har att erbjuda, utan också kommer att vara tacksamma för det. De kommer att visa dig den tacksamheten, och du kommer att känna dig återupplivad och åter engagerad i ditt mål att hjälpa mänskligheten att höja nivån av sitt medvetande och stiga upp till nästa tillvaroplan, som vi refererar till som den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *