Arkturierna via Daniel Scranton, 3 februari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 3 februari 2018

Per Staffan 3 februari 2018

Vägvisarens Väg ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det har verkligen varit en resa för mänskligheten, och ni har gjort enorma framsteg under åren sedan ni blev medvetna och besjälade varelser på planeten Jorden. Resan som ni har varit på hade ett särskilt resultat som mål, och ni gör enorma framsteg. Ni förverkligar skiftet i medvetandet med elegans. Ni gör det i perfekt takt.

Ni går underbart framåt och med mycket mindre drama och trauma än vad ni har upplevt i ert kollektiva förflutna. Vad ni ser hända omkring er som verkar vara bevis för det motsatta är faktiskt det lägsta av det låga och det kommer upp till ytan nu för att alla ska bestämma sig för vilka ni vill vara och hur ni vill skifta.

Ni har många möjligheter framför er innan ni är ledare och vägvisare, och ni har också möjlighet att vara gnälliga och att se er som offer. Vilket ni bestämmer er för är ett val som ni gör varje dag. Ni har många stunder under hela er dag där ni får möjlighet att välja. Ledarens väg och vägledarens är ofta inte den enkla vägen. Det är ofta den långsamma vägen, och det är det sätt som tvingar er att ta ansvar för er själva och att se er själva i allt och alla omkring er. Offrets och klandrets väg är en som fortsätter kampen för ”oss mot dem.” Det är vägen för separation, och den är fylld av drama och trauma, kamp och våld.

Ta dina beslut medvetet om vem du vill vara och hur du vill skifta, och låt alla andra göra detsamma. Så när du ser någon göra ett val som du inte skulle göra för dig själv, låt det gå. Visa den personen kärlek och medkänsla, men känn inte behov av att rätta honom eller henne. Var i stället den ledare som du är och den vägvisare som du alltid ville vara genom att för dig själv välja kärlekens, medkänslans, och enhetlighetens väg.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...