Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 augusti 2019

Mer än ditt sinne kan föreställa dig – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lägger en extra tonvikt på kraften i att lyssna på den inre visdomen ni har och vi gör det eftersom vi ser så många av er som tror på en sak som ni förmodar att ni ska göra. Ni ser, när ni är i ert huvud, kan ni berätta för er alla typer av historier. Vissa av dessa berättelser känns bra för er och andra känns väldigt dåliga. Men saken med sinnet och dess berättelser är att det inte finns något slut på hur många av dessa berättelser era sinnen kan koka ihop.

Men när ni släpper era mentala bearbetningar och istället lyssnar på era hjärtan, kan ni vara mycket mer närvarande, ni kan vara mycket mer spontana och ni kan vara mindre fästa till resultat. Sinnet gillar segrar. Sinnet gillar mål. Sinnet gillar fullbordan, början och slut. Men tänk om historien är tänkt att fortsätta och fortsätta med många vändningar utan slut i sikte? Tänk om ert hjärta kunde visa er ett sätt att få ännu mer än vad ert sinne kan föreställa er? Skulle det inte vara trevligt?

Skulle det inte vara kul att spela i nuet lite mer och att lita på den inre visdom som ni har som kommer från att vara grundade, närvarande och lite ur era sinnen. Ni behöver inte överge era sinnen helt och hållet. Ni vill bara vara medvetna om när ert sinne tar över och försöker kontrollera allt. Ett bra sätt att lugna sig och tysta ert sinne är att ta några djupa andetag. Ert hjärta är perfekt placerat mellan lungorna, så när ni andas är det ganska naturligt för er att sedan fokusera på det hjärtspelet, på den energin och på den förbindelse som ni känner till alla. Detta händer ganska naturligt när ni är hjärtcentrerad.

Vi kommer att fortsätta att betona kraften som ni har i er eftersom vi älskar er så mycket och eftersom vi älskar er så mycket vill vi se er lösgöra er lite från dessa berättelser. Och vi vill se er lösgöra er i detta ögonblicket, där ert hjärta är och där ert fokus kan vara. Det är säkert att ni kommer att känna mer enhet, mer enighet och mer helhet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...