Arkturierna via Daniel Scranton, 3 januari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 3 januari 2018

Per Staffan 3 januari 2018

Slappna Av & Ta Emot ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det är den bästa möjliga tiden för er att låta er ta emot vad som har skickas till er från alla högre världar, alla dimensioner och alla delar av galaxen. Ni har gjort tillräckligt på planeten Jorden. Ni har vidtagit tillräckligt med åtgärder. Ni har samlat tillräckligt med energi. Ni har haft tillräckligt med erfarenheter för att bestämma för er själva vad ni vill, men ni har inte gjort tillräckligt med den mottagande delen av ekvationen.

Ni har inte låtit er ta emot eftersom ni fortfarande arbetar under antagandet att ni måste själva få allt att hända, att ni måste göra allt själva, och att det enda sättet för er att få förtjänsten av era skapelser är att arbeta hårt för att försäkra er om att de kommer till er. Vi inbjuder er att uppleva nåd, och vi vill också att ni ska uppleva allt som ni har bett om, inte bara i denna livstid, utan i alla era jordiska inkarnationer.

Det finns så mycket för er att ta emot. Allt är ert. Ni har er bön som individer och ni ber som ett kollektiv. Och när ni tänker på alla tidigare livstider för alla människor i kollektivet, ja då talar vi om en enorm mängd nåd och en enorm mängd energi.

Men hur ofta sitter ni eller ligger bekvämt och tillåter er att ta emot? Hur ofta slappnar ni av och öppnar upp er till Källans nåd och generositeten hos alla varelser i de högre världarna vars enda syfte är att tjäna er och stödja er?

Ingenting gör oss lyckligare än att se när av er mottar det som vi skickar till er. Vi älskar att uppleva er tillväxt och att se er förverkliga er potential, och vägen för er alla är i mottagandet. Det är i ditt avslappnade tillstånd som du är mest öppen.

Detta är inte en tankelek. Det handlar om vibrationer. Det här handlar om att ta emot allt du har bett om och så mycket mer än du kan tänka dig, och när du går in i ett tillstånd av lätthet, då börjar du släppa in det hela.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...