Arkturierna via Daniel Scranton, 30 oktober 2017

Daniel Scranton, 30 oktober 2017

 

Vi Har Öppnat en Portal ∞Det 9:e Dimensionella Akturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har öppnat en port, en portal, som tillåter mer energi att flöda direkt till era hjärtchakran. Denna port har öppnats tidigare, men vid det här tillfället har vi öppnat den bredare än den någonsin har öppnats förut, och det gör vi på grund av den ökande betydelse som vi kan känna för att ni alla är hjärtcentrerade och låta mer kärlek flöda genom er.

Ni har tagit er till en plats i er evolution där ert medvetande fortsätter att expandera, och den erfarenheten är särskilt spännande för era sinnen. Hjärtat är den del av er som behöver följa med den expansion av medvetandet som uppstår. Ju mer ni vet om er själva, om era medmänniskor, om utomjordingarna som finns omkring er, desto mer behöver ni vara i era hjärtan för att kunna bearbeta allt som ni visas och ges.

Det här är en tid med stor förståelse, men den förståelsen måste ha medkänsla tillsammans med den för att förståelsen ska tjäna er. När vi öppnar denna port vet vi att det finns många varelser som vill bidra till den fortsatta expansionen av hjärtchakrana. Det finns många som vill höja mänsklighetens vibrationer, och de vill att vi skall veta att vägen för att höja den kollektiva vibrationen går genom era hjärtan.

Hjärtat har länge varit en symbol i er värld för kärlek och medkänsla, och nu har det blivit så att ni behöver se era hjärtan som mer än bara den plats där ni känner kärlek och håller medkänsla. Det är dags för er att se era hjärtan som centrum för allt ni gör, och det är dags för er att se era hjärtan som åtkomstpunkterna genom vilka ni får vad ni verkligen behöver.

Era hjärtan innehåller sina egna portaler, och ni har tillgång till så mycket mer energi än ni ens kan drömma om genom de vackra portalerna i mitten av era hjärtan. Kärleken och ljuset som vi skickar är helt enkelt tänkt att påminna er om detta, att aktivera det som finns inom er och det som ni har obegränsad tillgång till.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...