Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 oktober, 2022

 

Hur man kommer förbi allt som är negativt på jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar alltid på det positiva när det kommer till mänskligheten och din andliga utveckling, och det gör att vi kan vara en positiv kraft i era liv. Om vi ​​skulle rikta ett strålkastarljus på vad som är negativt och som händer där på jorden, skulle vi bara dra ner dig vibrationellt och energiskt. Vi skulle få dig att fokusera på det negativa i ditt eget liv, och du skulle börja se saker som negativa som inte var det. Med andra ord, människor som är vakna andligt har väldigt öppna sinnen, och när dina sinnen är öppna kan du släppa in mycket. En del av det du släpper in kommer att vara mycket bra, mycket stärkande, mycket livsbejakande, och en del av det du släpper in leder dig ner på en väg som du inte vill gå på.

Därför förblir vi positivt fokuserade, och vi föreslår att du gör detsamma. Leta efter de saker som går rätt i ditt liv och i världen utanför dig, och släpp tankar som är rädslabaserade, oro för saker som kanske aldrig kommer att hända, och till och med oro, eftersom de inte tjänar dig. Era sinnen gillar att ha problem att lösa, och era egon gillar att ha fiender att kämpa mot, men om ni fortsätter att fungera som sinnesorienterade egon, kommer ni inte att höja nivån på ert medvetande, och ni kommer inte att bli era högre jag lätt och utan ansträngning. Det kommer att bli en smärtsam process eftersom du bara plockar upp mer längs din väg som höljer dig från sanningen om vem du verkligen är som Källenergivarelser, som skapare, som kärlek.

Det du fokuserar på är vad du blir. Det du trycker emot vibrerar du i harmoni med. Du besegrar det inte; du är inte där för att besegra någonting. Och vi vet att det är svårt för många människor att höra, för när du väl blir medveten om något hemskt som pågår där på jorden, hur kan du då vända dig bort från det och låtsas att det inte existerar? Tja, du behöver inte göra dessa saker. Du kan skicka kärlek; du kan erbjuda helande; du kan ha medkänsla för alla som är inblandade. Du kan vara det ljus du är och som det är meningen att du ska lysa på jorden och alla där.

När du är i linje med högre dimensionella varelser som erbjuder en högre vibration, som vi är, får du uppleva hur det är att anpassa dig till dessa energier, och då måste du välja. Du gör val hela dagen varje dag. Du väljer inte bara vad du äter och vad du har på dig, utan också hur du tänker och hur du vibrerar. De blir mer medvetna val när du vaknar, och de av er som är vakna måste inse att du har förmågan att välja och att välja medvetet. Du har förmågan att fokusera på det positiva, inte för att du förnekar existensen av det negativa, utan för att det positiva är vad du väljer för dig själv och för andra.

Kom ihåg att de som upplever något negativt alla får en möjlighet att växa andligt från det, och förhoppningsvis kan det hjälpa dig att sluta fred med allt som finns i din värld idag och som är negativt i sig. Vi vill att du ska känna dina känslor, oavsett om de är positiva eller negativa känslor, men du behöver inte låta de negativa känslorna förtära dig. Du kan se dem som en upplevelse du har i nuet och en som kommer att passera snabbt om du tillåter det.

När sinnet väl är involverat, vidmakthåller du den negativa känslan genom att lägga till en berättelse till den, genom att lägga till en fiende, någon som du måste driva mot och/eller besegra. Sluta göra det och känn bara känslan så kommer du förbi den. Och när du gör det är de positiva känslorna mer tillgängliga för dig än någonsin tidigare, eftersom du är avblockerad. Och när du är i flödet och oblockerad, är du i flödet med alla de positiva krafterna som driver oss alla upp till högre vibrationella världar.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...