Arkturierna via Daniel Scranton, 8 juni 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 8 juni 2018

Per Staffan 8 juni 2018

Att Samskapa den Nya Jorden ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har påbörjat processen med att ta era önskemål om vad ni skulle vilja uppleva i femte dimensionen, och med hjälp av den informationen har vi skapat en vibrationsupplevelse som ni kan gå in i nu. Vi vet att många av er är exalterade över att gå in i det femte dimensionella ramverket och uppleva den femte dimensionella Jorden. Vi vet också att ni känner er otåliga, men ni befinner er i en mycket viktig fas nu när ni skapar erfarenheten av den femte dimensionen som ni vill ha.

Och så har vi samarbetat med er om att skapa femtedimensionella upplevelser som ni kan gå in i vibrationsmässigt medan ni fortfarande är där i fjärde dimensionen. Vi vill att ni ska veta att ni inte behöver flytta helt för att börja uppleva något av det som ni har skapat. Vi vill ge er hopp och erfarenhet. De av er som är redo att utnyttja det ni redan har skapat kommer att kunna använda den informationen för att förfina era önskemål.

Ni kommer alltid att bygga och bygga om, och det här är ett sätt som ni kan börja uppleva hur det kommer att bli att vara helt femtedimensionella. Det finns naturligtvis andra, och vi är inte de enda som arbetar med er och för er. Men vi vill att ni ska veta att allt ni gör nu hjälper till med att skapa den verklighet som ni vill uppleva.

Och ni gör alla ett vackert jobb med att på egen hand få tillgång till det som ni behöver för att fortsätta denna process av tillväxt och skapande. Och vi är så glada och hedrade över att vara medskapare med er av den nya Jorden, av den femtedimensionella mänskliga erfarenheten.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...