Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december 2017

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december 2017

 

Skiftande av Era Idéer & Föreställningar ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Du börjar varje tanke som du tänker med en idé om vad du tänker på. Idén är vad som ger dig tankarna. Om du är positiv till någonting, så blir det detta som kallar fram de tankar som du tänker. Du tror förmodligen att du kan komma åt vilken tanke du vill när som helst, men det är inte så sant som du tror.

Du har en särskild föreställning när det gäller de flesta ämnen som du funderar på. Du kan kalla dem fördomar, men vi vill ge dig ett annat sätt att se på dessa fördomar eller idéer som du har. De är bara ett perspektiv, och det perspektivet utgår vanligtvis från personlig erfarenhet, eller så är det något du fått från dina föräldrar, från en religion, från media, från vänner eller till och med från universitetsprofessorer.

Det viktiga för dig att förstå är att det du tänker är bara sant på grund av din idé eller din fördom om vad du tänker på. Så hur skiftar du? Hur kommer du från ett perspektiv som du har hållit under en mycket lång tid till ett ljust och glänsande nytt? Det är en fråga om val. Det är här som din fria vilja kommer in. Du kan själv bestämma att du vill se något annorlunda.

Du kan bestämma att du vill ha ett annat perspektiv, och när du fattar det beslutet kallar du fram det. Du ger dig själv den klarhet du behöver för att stödja ett nytt perspektiv. Du kan be universum om det, och universum kommer att leverera. Och när du har ditt nya perspektiv kommer du att kunna få tillgång till ett helt annat utbud av tankar.

När du har det helt nya perspektivet på något, har du fortfarande ett val. Du kan välja det perspektivet om det passar dig, eller du kan be om ett annat. Du kan be universum att hjälpa dig att upptäcka så många perspektiv som du kan få tillgång till, och ju fler perspektiv, desto bättre, för du vill ha tillgång till så många val som möjligt.

Det är sann frihet. Det är sann fri vilja.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...