Arkturierna via Daniel Scranton, 8 mars, 2018

Arkturierna

via Daniel Scranton

8 mars, 2018

”Ert medvetandes Resa”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få ha kontakt med er alla.

Ni är på väg att ta ert medvetande till platser där det aldrig tidigare har varit och ni omstrukturerar ert medvetande i och med varje framskridande rörelse. Detta är en resa för medvetandet och i och med att ni färdas igenom detta universum, så aktiverar ni olika punkter inom ert medvetande, vilket kräver att ni sedan hittar vägar att få allting att fungera harmoniskt inombords.

När ni stöter på något som ni känner motstånd för, eller rädsla, eller dömande, det är då som en brist på harmoni uppstår och ni känner er splittrade. Men nu är tiden inne för att ni ska ta så mycket mer på er och att använda de aktiveringar som ni får ta emot på rätt sätt, så att ni ska kunna hantera alltfler upplevelser. Ifall ni känner er oinspirerade av livet, ifall ni är uttråkade, eller ifall ni helt enkelt inte vet vad ni ska göra, så föreslår vi att ni letar upp en ny upplevelse med syftet att få se vad denna upplevelse aktiverar inom ert medvetande.

När ni inser att det som ni gör inte bara är till för att roa er, och det inte är bara för att ni ska lära er något, eller att få uppleva behag, så kan ni gå in i upplevelsen med vetskapen om att den kommer att föra med sig något nytt och intressant för ert medvetande, vilket sedan leder till en omstrukturering och behovet av harmoni. Så på det sättet kan ni bearbeta allting.

Ni kan med en större avsikt börja bearbeta det som behöver införlivas och ni kan få till stånd en evolution i ert medvetande genom upplevelser som ni själva väljer. Ifall ni inte väljer upplevelserna själva, så kommer universum att välja dem för er.

Ert medvetande längtar efter det utvidgande som enbart kan fås genom upplevelser och när ni stöter på någon av de där blockeringarna av motstånd, rädsla eller dömande, var medvetna om att detta betyder att ni bara har en gnutta mer jobb att utföra innan ni kan ta er vidare till nästa upplevelse och möjlighet till utvidgande. Ni kommer att märka att resan ni färdas på blir alltmer spännande, har flera kringelikrokar och till och med ger er fler möjligheter till att få upplevelser.

Därför rekommenderar vi att ni fäster era säkerhetsbälten, är uppmärksamma, samt rider på vågen för utvidgande av ert medvetande. Allting kommer att utvecklas utifrån denna medvetenhet gällande vad som pågår och ni kommer att känna er mer som skaparvarelser på en resa av utvidgande som ni har påbörjat och som ni kommer att gå vidare med.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi gladde oss över att få förena oss med er.”

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...