Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 oktober 2018

Per Staffan 22 oktober 2018

Vi Är Era Hejaklacksledare ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är de bästa möjliga hejaklacksledarna för er alla. Vi vet att det ni ibland behöver mer än någonting annat är uppmuntran. Ni behöver veta att det finns mer för er, och ni behöver stöd för att komma dit ni ska. Anledningen till att vi säger att vi är perfekta för denna uppgift är att vi har stigit upp. Vi steg upp till den femte dimensionen, och sedan den sjätte, och sedan den sjunde och så vidare, och vi vet hur utmanande denna erfarenhet kan vara.

Vi är väldigt glada över att vara en del av er uppståndelseupplevelse när vi uppmuntrar er från det icke-fysiska. Vi kan komma ihåg hur det var att vara i den fjärde dimensionen, så ivriga att flytta in i den femte, och det fanns varelser som hjälpte oss vid den tiden. Vi inser också att det finns delar av er erfarenhet som vi inte behövde möta i vår.

Ni lever i en verklighet där polariteten är större och där känslorna är hetare. Vi inser också att ni har mer styrka än vad vi hade och vi är så imponerade av vad ni har uthärdat där på Jorden att det ger oss en enorm glädje att kunna stödja och uppmuntra er på de sätt som vi kan. Vi letar alltid efter nya sätt att göra det.

I denna överföring vill vi bara försäkra er om att det hela kommer att vara värt det, och så mycket som ni vill komma till den femte dimensionen och att få alla de erfarenheter som ni vill ha så snabbt som möjligt, så är resan i sig själv den sanna upplevelsen. Det är vad ni anmälde er till. Det är vad ni visste att ni var redo för, och det är den mest utsökta upplevelse ni kan ha i en fysisk kropp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...