Arkturierna via Galaxygirl, 16 december 2017

Arkturierna via Galaxygirl, 16 december 2017

 

 

Hälsningar, vi är det Arkturiska Kollektivet och önskar få tala med er idag, i denna tid av synbart kaos och förändring på er vackra Gaia. Många av er är i tjänst för våra råd som ljusets sändebud och ambassadörer för Gaia. Snart kommer ni att bli medvetna om det, för det är verkligen en stor del av er identitet som just nu är dold för er, så att ni sedan verkligen ska kunna vara ögon och öron i ert Nuvarande förkroppsligande på Gaia, med den enorma förändringen, tillväxten och utvecklingen.

Var medvetna och börja acceptera och inse att ni är många olika saker, inom väldigt många områden. För vi har alla våra roller att spela. För närvarande utvecklas saker och ting mycket bra för Mänskligheten, och vi är glada över att så många av er kan hålla och upprätthålla högre vibrationer, för det kommer att vara till stor hjälp för er och era medmänniskor, som följer er.

Det är dags att acceptera de multidimensionella varelser ni är – med alla era aspekter och former. Det är dags att inse att ”Jag Är det” och skicka kärlek och frid till de egenskaper som kan behöva det. När ni transmuterar och utvecklas allt högre mot enigheten, så kommer ni att få många sådana ”Aha!”-upplevelser, som fortsätter att ge ytterligare klarhet och trygghet på er resa av uppstigning.

Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi hedrar er. Det har varit ett stort nöje att ha haft kontakt med er idag. Vi reserverar plats för er till vårt nästa möte i rådet.

 

~ Galaxygirl

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Du gillar kanske också...