Arkturierna via Maria, 18 september

kanalsol

Arkturierna, 18 september 2015

Via Maria

 

När den inkommande Katalytiska Vågen från Källan börjar genljuda och samskapa och tränga in i alla 3D hologram, kommer alla energier och alla former av medvetande som upplever den, att omvandlas i snabb takt. Astrologiska justeringar ser till att all gammal karma släpps. Det här kan översättas med ”en resa ner i minnesbanken” för varje själs individuella livserfarenhet.

Hedra varje minne och var uppmärksamma på känslor som är förknippade med dem, för det är ett tecken på blockeringar i känslokroppen. Om det finns smärta i samband med minnet är det en blockering i den fysiska kroppen. Om en mental programmering behöver frigöras, kommer den att visa sig i form av tankar.

Be att få tillgång till er personliga Akashakrönika för att till fullo förstå upplevelsen, men också för att fullt ut kunna släppa allt som inte är i linje med ert nya Jag. När det inre rensas så påverkas också det yttre, och vice versa, eftersom båda är beroende av varandra.

För det mänskliga medvetande, som väljer att uppleva denna tidslinjeförändring i ett omedvetet tillstånd, i dualitet, kommer blockeringarna i det traditionella chakrasystemet att vibrera på en aldrig tidigare upplevd nivå för att snabbare frigöras.

Hjälp till på det sätt som ert Hjärta ber er att göra. Stöd alla omkring er genom att grunda Ljuset i Jordens nät, när ert inre ber er att göra så. Energierna grundas för alla, för att hjälpa till med var och ens uppstigning.

Lita på att healingenergierna kommer att gå dit där de mest behövs för allas bästa. Att skicka Ljus till specifika platser kan ibland överskuggas av egot och är kanske inte för allas bästa. Att dela Ljus med alla garanterar att det fokuserar energin där den bäst behövs, för Gaia och alla andra som lever på Jorden. Det är så tjänster utförs inom Lagen om Enhet.

Kollektivet, i korridoren mellan separationen av de två tidslinjerna, i tjänst hos Hjärtats Enhet, kommer till fullo att förankra, hålla och vibrationsmässigt matcha den stigande tidslinjen. De kommer också att börja se med utvidgade sinnen, till följd av deras förenade chakrasystem, som kommer att återställa deras DNA till dess ursprungliga gudomliga blåkopia och mall. Dessa tidslinjer har förankrats av uppstigna förelöpare.

När de två tidslinjerna separeras ytterligare, börjar slöjan mellan de två ta form på nytt och den alternativa verkligheten fortsätter och blir sin egen separata matris.

Alla kroppar – mentala, fysiska, emotionella, eteriska och energetiska – är i en process av snabb utveckling på grund av de stigande frekvenserna i alla de upp- och nedåtgående tidslinjerna. Reningsprocessen är i full gång och på väg mot sin fulla potential.

Det är vid denna tid som alla uppvakningsgåvorna från de första förelöparna håller på att komma ut på nätet. När andra aspekter av Jaget blir ihågkomna, kommer alla gåvor och upplevelser från det Jaget också att bli tillgängliga i Enhetens och Minnenas tidslinje. Alla healinggåvor blir tillgängliga för att hjälpa andra i detta stora skifte av evolution och medvetande. Det är på så vis som själar läker och blir hela igen.

Från den här separationen av tidslinjerna, kommer nya tidslinjer att skapas för att fortsätta processen av själens expansion in i den nya eran av människans utveckling.

Alla livsupplevelser blir rensade från yttre inblandning och återvänder till ursprungsplanen. Manifestationstiden kommer att bli kortare, när varje individ höjer sin egen energisignatur. Perioder av intensiv frid kan nås med större lätthet och förståelse.

Vila och lyssna på er inre vägledning om vad er kropp behöver för att göra denna sista omvandling. Er fysiska kropp vet vad den behöver så LYSSNA. Lämna logiken utanför för tillfället. Hedra er kropp och tacka för det faktum att ni fortfarande är här på Jorden och fysiskt förankrar Ljuset, och att ni varje dag får en ny möjlighet att följa ert Hjärta och stråla ert Ljus.

Allt är som det ska vara. Allt är i Gudomlig Fulländning och i Gudomlig Samordning.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...