Arkturierna via Suzanne Lie, 27 december, 2019

Arkturierna via Suzanne Lie

27 december, 2019

”En konversation med Ditt Eget Högre SJÄLV”

HEJ! JAG ÄR DITT HÖGRE SJÄLV, JAG KOMMER TILL DIG I DETTA NU FÖR JAG KAN SE ATT DU ÄR REDO ATT ALLT OFTARE HA KONTAKT MED MIG, DITT HÖGRE SJÄLV!

Hej Högre SJÄLV!

Jag känner att jag, jämte många andra, långsamt eller snabbt, börjar anpassa mig till ett nytt sätt att leva. I själva verket, så känns det alltmer som om varelserna på Gaias Jord håller på att anpassa sig till ett nytt levnadssätt som är bra och något som vi vill uppleva.

JA, KÄRA NI! VI, DE HÖGRE-DIMENSIONELLA, LÄGGER MÄRKE TILL ATT MÄNNISKORNA PÅ GAIAS JORD HÅLLER PÅ ATT VAKNA UPP TILL ETT NYTT SÄTT ATT LEVA.

DENNA NYA LIVSSTIL KÄNNS BRA OCH MYCKET LIKT NÅGOT SOM MÄNSKLIGHETEN ALLTID HAR ÖNSKAT SIG, MEN INTE HAR KUNNAT TILLÅTA SIG SJÄLVA ATT HA. MEN, KÄRA MÄNNISKOR, VI MÅSTE VARNA ER OM ATT DETTA ”NÅGOT” KAN VISA SIG VARA NÅGOT STÖRRE OCH MER UTMANANDE ÄN NÅGOT SOM NI TIDIGARE HAR UPPLEVT!

Vad är det? Vänligen tala om för oss människor vad detta ”något” är, så att vi ska kunna förbereda oss för det.

VI KAN INOM DETTA NU BARA BERÄTTA FÖR ER ATT DENNA UPPLEVELSE ÄR EN INITIERING! DENNA INITIERING OCH/ELLER UPPLEVELSE KOMMER SANNOLIKT ATT BLI MER UTMANANDE ÄN VAD DE FLESTA MÄNNISKOR NÅGONSIN HAR KUNNAT FÖRESTÄLLA SIG.

Vänligen berätta för oss om denna ”initiering”, så att vi ska kunna förbereda oss för den.

VI TALAR OM DE FEMTE-DIMENSIONELLA ENERGIFÄLTEN VILKA MÅNGA MÄNNISKOR BÖRJAR UPPLEVA.

DESSA HÖGRE-DIMENSIONELLA ENERGIFÄLT KAN VARA MYCKET SVÅRA ATT BEGRIPA FÖR DE TREDJE-DIMENSIONELLA MÄNNISKORNA, ELLER ATT ENS MEDVETET UPPLEVA.

Jag vill uppleva ett femte-dimensionellt energifält.

I själva verket så hörde jag precis att jag ska bjuda in er alla att kanalisera en fråga och att Arkturierna skulle hjälpa er att ta emot deras svar.

JA, nu inser jag att min JAG ÄR-varelse bad mig ta ett långt, långsamt, fridfullt andetag och låta mitt SJÄLV tona in sig till verklighetens femte-dimensionella uttryck/frekvens, så att jag ska kunna MINNAS!

”Minnas Vad?” frågar jag mig själv …

Där råder bara tystnad. Jag antar att det inte kommer att bli lätt att hitta, minnas och/eller återfinna min relation med mitt eget femte-dimensionella själv.

HUR SKULLE DET VARA IFALL DU, TILLIKA MED DE ANDRA MÄNNISKORNA SOM ÄR REDO ATT UPPLEVA DEN HÖGRE-DIMENSIONELLA VERKLIGHETEN, TOG ETT LÅNGT, LÅNGSAMT, DJUPT ANDETAG?

OM NI ALLA TOG DETTA LÅNGA, LÅNGSAMMA, DJUPA ANDETAG, SÅ SKULLE NI KANSKE KUNNA BÖRJA MINNAS!

Vad skulle vi minnas? Skulle vi minnas våra Inter-dimensionella Kommunikationer? På något sätt verkar det vara som om meddelanden från Galaktikerna nu på ett mycket starkare sätt kommer in i vår uppmärksamhet.

Den svåraste biten i detta ofta korta, men alltid intensiva, är att komma ihåg att vi bad om att få hjälpa Galaktikerna – av vilka många är ert eget Högre Själv!

Vi står i färd med att upptäcka att i och med att vi finner vårt eget Inre/Högre SJÄLV, så påbörjas en osynlig ”kommunikationslinje” med vårt eget Högre-Dimensionella SJÄLV.

Det är denna ”medvetna” Inter-dimensionella Kommunikation som är den Stora Förändringen som kommer att inledas! Det är då som DET BÖRJAR!

”Vad BÖRJAR?” frågar vi.

SVARET PÅ DEN FRÅGAN KAN BARA FINNAS INOM ERT EGET MULTI-DIMENSIONELLA SJÄLV! DÄRFÖR MÅSTE NI TILL ATT BÖRJA MED MINNAS ”ER PERSONLIGA KRAFT I ER AVSIKT!”

”Vilken är vår ”personliga Kraft i vår Avsikt?” frågar vi.

SVARET PÅ ER FRÅGA KAN ENDAST HITTAS NÄR NI KAN TRO PÅ ER EGEN KRAFT I ER AVSIKT!

Vad betyder ”Kraft i Avsikten”? frågar vi.

DET BÄSTA SÄTTET FÖR ER ATT UPPTÄCKA, SAMT SAMVERKA MED ER INRE KRAFT I ER AVSIKT, ÄR ATT NI MÅSTE HA TILLIT TILL ER RELATION MED ERT EGET HÖGRE-DIMENSIONELLA SJÄLV.

Men vi vet inte hur vi ska ha tillit till självet i vårt dagliga liv. Hur kan vi möjligtvis ha tillit till vårt Högre-Dimensionella SJÄLV?

FÖRST MÅSTE NI UPPTÄCKA VARFÖR NI INTE HAR TILLIT TILL ERT HÖGRE SJÄLV I VARDAGEN. DÅ KAN NI PÅ ETT BÄTTRE SÄTT LÅTE ERT SJÄLV OBSERVERA VAD SOM SKER I ERT LIV UTAN ATT DÖMA ERT SJÄLV. IFALL NI DÖMER ER SJÄLVA SÅ KOMMER DET ATT BLI SVÅRT ATT VÅGA BLICKA DJUPT INOMBORDS OCH HÖGRE OVAN DEN NI ÄR OCH ALLTID HAR VARIT – MEN HAR GLÖMT!

Vem är denna ”jag” som vi alltid har varit men har glömt? Om vi har glömt bort denna version av Självet, hur kan vi då komma ihåg det?

SVARET PÅ DEN FRÅGAN STÅR ENDAST ATT FINNAS INOM ERT EGET SJÄLV. NI HAR TILLBRINGAT EN STOR DEL AV ERA LIV MED ATT VARA VILKA NI BORDE VARA, I STÄLLET FÖR ATT KOMMA PÅ VILKA NI VERKLIGEN ÄR.

Jag förstår inte.

NÄR NI ÄR REDO ATT FÖRSTÅ VAD VI SÄGER SÅ KOMMER DET ATT KOMMA TILL ER PÅ ETT SÄTT SOM VERKAR VARA STÖRRE ÄN VAD NI KAN FÖRESTÄLLA ER.

MEN INNAN NI KAN FÖRSTÅ ERT TREDJE-DIMENSIONELLA SJÄLV, SÅ MÅSTE NI MINNAS ERT FEMTE-DIMENSIONELLA SJÄLV.

Det verkar inte vettigt för mig. Borde jag inte minnas mitt tredje-dimensionella själv först, och sedan mitt högre själv efter det?

TILL ATT BÖRJA MED MÅSTE DU TRO PÅ ATT DU HAR ETT HÖGRE-DIMENSIONELLT SJÄLV. SEDAN KAN DU TILLÅTA DIG SJÄLV ATT FINNA, TA KONTAKT MED OCH HA TILLIT TILL DITT EGET HÖGRE-DIMENSIONELLA SJÄLV.

IFALL DU FÖRSÖKER SKIPPA DENNA DEL I DIN MEDVETENHET, SÅ KOMMER DU INTE KUNNA TRO PÅ ATT DET SOM HÄNDER DIG VERKLIGEN HÄNDER.

Vänta, vänta, vad kommer att hända mig?

ÄR DET DÄR RÄDSLA ELLER SJÄLVFÖRDÖMELSE SOM VI KAN HÖRA?

Vad menar ni? Jag vill inte fördöma mig själv! Jag försöker bara vara uppriktig med mig själv!

HUR SKULLE DET VARA IFALL DU VAR UPPRIKTIG GÄLLANDE DIN RELATION MED DITT EGET HÖGRE-DIMENSIONELLA SJÄLV?

Nej, nej! Jag skulle inte kunna vara så betydelsefull. Jag är bara en vanlig person.

KÄRA DU, VI HAR KOMMIT TILL DIG FÖR DU ÄR EN VANLIG PERSON SOM HAR ETT VANLIGT LIV OCH SOM GENLJUDER TILL DEN TREDJE DIMENSIONEN, MEN SOM BÖRJAR VAKNA UPP TILL DEN DU SOM ÄR DITT SANNA MULTI-DIMENSIONELLA SJÄLV!

Talar du om för mig att jag har ett Multi-dimensionellt SJÄLV?

VAD VILL DU ATT VI SKA TALA OM FÖR DIG? VILL DU ATT VI SKA BERÄTTA FÖR DIG ATT DU BARA ÄR EN VANLIG PERSON? NÅJA, DU ÄR EN VANLIG PERSON SOM BEFINNER SIG BLAND DE MÅNGA ANDRA ”VANLIGA PERSONERNA” VILKA BÖRJAR VAKNA UPP TILL ER EGEN ”HÖGRE-DIMENSIONELLA FREKVENS I ERT SJÄLV”!

Jag vet inte vad ni menar med det som ni säger, men jag önskar att jag kunde begripa, för det låter som om det vore en underbar upplevelse att tänka att jag var en Multi-dimensionell Person.

Jag är inte säker på vad den termen innebär, men den känns bekant och känns mycket kraftfull. Men det är en kraft som inte står ÖVER andra personer, platser eller saker, utan en kraft som nu finns och kanske alltid har funnits, inuti mitt eget fysiska själv.

Men skulle inte jag vara självgod ifall jag trodde att jag var en Multi-dimensionell Person?

NEJ, KÄRA DU, DET SKULLE INNEBÄRA ATT DU VAR VAKEN!

 

 

 


Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...