Arkturiska Rådet via Daniel Scanton 24 mars 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scanton

24 mars 2021

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi låter oss själva komma undan med att vi inte varit så andligt utvecklade som vi är i det här ögonblicket. Vi vet att vi kommit långt från var vi en gång var, andligt, och vi kan se tillbaka på våra framsteg och må väldigt bra av att vi kommit så långt från vårt mindre utvecklade tillstånd. Men vi kan också välja att må dåligt över att vi inte varit så utvecklade som vi är nu, då när vi var i fysisk form, när vi var i lägre dimensioner, och ni kan också välja det alternativet för er själva.

Ni måste bestämma er för att se på den ni är idag och känna er nöjda över att ni kommit så långt, istället för att skämmas över den ni en gång var eller vad ni kan ha gjort i det förflutna, det gäller också era tidigare liv. Ingen har varit ett helgon i alla sina tidigare liv, och det är som det ska vara för att en själ ska växa. Ni måste kunna förlåta er själva för vad ni har gjort och vem ni har varit, det gör det också lättare för er att förlåta andra för vilka de är nu och för vad de gör.

Att ha levt många olika tidigare liv ger er så mycket större tillgång till medkänsla, upplevelser, känslor, saker ni inte skulle kunnat uppleva i bara en livstid. Det är därför ni alla har så olika tidigare liv att bygga på. Det är därför det är möjligt för er att bli era högre själv i bara en livstid. Ni bygger på alla dessa tidigare upplevelser, alla dessa tidigare livs aspekter av er. De bidrar alla till den ni är just nu och det är bra, även om ni inte alltid varit en god människa i vart och ett av era tidigare liv, eller i varje ögonblick i denna livstid.

Vi inbjuder er alltid att välja den väg som tjänar er bäst, och den vägen är att släppa er anknytning till den ni en gång var och vad ni har gjort, och ta tillvara den tillväxt dessa upplevelser givit er. Ta alltihop för det är avsett att hjälpa er, var stolta över att ni utvecklats, över att ni kommit så långt från var ni en gång var. Allt ni upplever har ni valt, även de livstider då ni gjort hemska saker. Er själ ville få dessa upplevelser, och er själ vet bättre än ert dömande ego. När ni kan släppa självdömande, då kan ni släppa ert dömande av andra, vilket är mycket befriande, det kommer att ta er till högre och högre nivåer av medvetande.

Tro oss, för vi har varit där ni är, och vi vet vilken väg som är lättast för att komma dit ni ska. Det är vägen av att släppa, förlåta, och ha medkänsla med er själva och andra.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...