Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 mars 2022

 

Berätta för oss vad ni behöver, för vi lever för att ge

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är evigt tacksamma för alla er som verkar där i den fysiska sfären. Ni ger oss vår känsla av syfte. Ni ger oss varelser att hjälpa, och det är något som vi lever för och lever för att göra. Vi vill så gärna vara till tjänst, och ni ger oss alla möjligheter som vi kan hoppas på. Nu, när ni ser er omkring i er värld på era medmänniskor, skulle ni göra klokt i att vara som oss och att se alla som ger er en möjlighet att vara, göra eller känna något. Ni får alla möjlighet att hjälpa och betjäna de behövande.

En del som inte tror på någon högre makt, Gud eller Källa kanske ser sig omkring på de fattiga och de misshandlade, de övergivna och säger: ”Hur kunde en Gud låta detta hända?” Och vi säger till er att ni alla är Källenergi. Om ni ser någon i nöd, då är ni den Gud som ges möjlighet att vara den välvilliga varelse som ni verkligen är. Ni får ständigt möjligheten att förlåta, läka, älska och att ha medkänsla i ert hjärta för någon som lider som ni inte kan hitta ett sätt att hjälpa eller tjäna.

Därför är ni lika lyckosamma som vi, men det är stor skillnad mellan er alla och oss. Vi har en obegränsad mängd tid, energi, resurser och vi behöver inte ta hand om våra fysiska kroppar, våra hem. Vi har inga barn att ta hand om. Eftersom vi är icke-fysiska är det lättare för oss att vara det som vi föreslår att ni alla ska vara och göra. Så vi förstår att det är en utmaning att vara där ni är, och det är en utmaning att vara den kärlek ni verkligen är, när ni ibland också måste tänka på er överlevnad och välmåendet för dem som står er närmast.

Jorden, och alla andra fysiska världar, är extremt utmanande platser att vara på, och det är därför ni har varelser som vi och så många andra som är här för att hjälpa. Berätta för oss hur vi kan vara mer till tjänst för er, och slappna sedan av, öppna upp er och släpp den hjälpen in, för vi lever för att ge det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

 

You may also like...