Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 april 2019

FULLSTÄNDIGT UTOMJORDISKT AVSLÖJANDE ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har undersökt den bästa möjliga tidslinjen för mänskligheten för att få en fullständig upplysning om det utomjordiska livet och hur utomjordingar har arbetat med mänskligheten sedan början av er tid där på Jorden. Vi kan se många olika möjligheter för en fullständig utomjordisk upplysning och det vi ser som bästa möjliga tidslinje är den där ni fortsätter att ha era personliga erfarenheter med utomjordingar.

Vi ser mer upplysningen som en gräsrotsrörelse än något som en regeringstjänsteman, som en president eller en premiärminister eller en samling av presidenter och premiärministrar bör ha kontroll över. Ni lägger fortfarande alltför mycket tilltro till valda ämbetsmän och ni ger dem mer makt än de förtjänar. Precis som utomjordingar inte kommer att rädda mänskligheten från sig själva, kommer inte heller de valda ämbetsmännen att rädda någon från någonting.

Ni kommer att fortsätta att vara skaparna av er verklighet. Det kommer inte att förändras, oavsett vad som händer eller inte händer. Så om ni vill ha erfarenheter med utomjordingar, så är det något för er att skapa och prata med varandra om. Ni behöver verkligen inte bevis på i den här tiden. Ni behöver inte veta att utomjordingar existerar eller att de har påverkat ert medvetandes utveckling och har gett er era tekniska framsteg. Det vet ni redan.

Vad ni vill ha mer av är personliga erfarenheter med utomjordingar. Vi vet att det är vad ni vill ha och vi vet att ni med dessa erfarenheter inte är beroende av att era regeringar öppnar upp vad de vet och vad de har gjort med olika utomjordiska grupper. Ni bestämmer om ni vill ha dessa erfarenheter. Det är er beredskap som bestämmer när de fysiska utomjordingarna landar sina skepp. Det kommer inte att vara resultatet av en presskonferens som hålls av en vald ämbetsman som ger dem tillstånd att landa.

Ni som en kollektiv medvetenhet utvecklas hela tiden och ni kommer officiellt att ansluta er till den galaktiska gemenskapen och det kommer att hända förr än senare. Vår rekommendation är att ni släpper den här idén om att den har något att göra med vad någon i en stark position säger i officiell ställning. När ni öppnar era hjärtan till en upplevelse, kommer ni att få den erfarenheten. Det är så enkelt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...