Mike Quinsey Kanaliserar sitt Högre Jag, 9 april, 2021

 

Mer än en gång på senare tid har Ljuset varit i läge för att kunna ta över kontrollen från de Mörka, bara för att stå inför hotet att avskyvärdheter genomförs i en sådan skala så att tusentals liv skulle förspillas. Men att ge efter för hoten har inte stoppat planen, som fortfarande utförs för att försvaga mörkrets maktgrund. Dessutom fortsätter arresteringarna av Illuminatis medlemmar i snabb takt och det blir inget uppehåll förrän deras väv av negativitet har förstörts, så att fred kan stiga ned på Jorden. Covid19-nedstängningen har skapat en möjlighet för Ljusstyrkorna att snabba upp de åtgärder som vidtas så att man med rekordresultat kan gripa Illuminatis medlemmar. Var säkra på att Ljuset fortsätter att vara den dominerande kraften som vinner slaget för frihet åt Jordens folk.

Kära Ni, ni är på väg mot framgång under tiden som de Mörkas planer att nå sina mål har misslyckats. Som konsekvens har de triljoner dollar vilka lagts på att tillverka ett virus gått om intet, för att det skulle spridas med den ondskefulla avsikten att ta livet av miljoner människor. Det är för att viruset inte har den avsedda potensen att nå det slutliga målet med total kontroll av världens befolkning. Det finns förstås en kostnad för detta, men den är minimal jämfört med vad som kunde varit. Era erfarenheter har gjort er starka och många är redo att ta sin plats i de högre dimensionerna, då de fått den erfarenhet som behövdes för att hjälpa andra själar på sin resa. De som kände sig redo att gå vidare till de högre dimensionerna gavs alla möjligheter att göra så. Ingen lämnas dock kvar utan hjälp och dessa som ännu håller på att vakna upp till sanningen, leds till att få den erfarenhet de behöver för att stiga upp.

Alla själar som är på Jorden nu har valts ut för de fördelar som erfarenheten ger dem. Den kommer kommer att snabba på deras utveckling och nödvändigheten av många fler liv på Jorden kan undvikas. Vi vet hur tufft det är att uppleva negativiteten som följer med dualitet, men det är ett snabbt sätt att möta utmaningarna som för er framåt. Det är en möjlighet som är för bra för att gå miste om och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa er att framgångsrikt komma igenom den. Få själar inser hur mycket hjälp på Jorden som ges utifrån, vilket betyder att ni får så mycket hjälp ni behöver för att stiga upp. De som inte klarar det denna gången kommer att få en ny chans med större möjligheter att de kan lyckas med vår hjälp. När allt kommer omkring finns det absolut ingen anledning att inte lyckas, förutsatt att ni lär av era erfarenheter.

Ni har framgångsrikt kommit igenom den senaste Solcykeln och det är därför detta är en tid av möjligheter för att komma vidare. Det är också därför som det dragit till sig så mycket uppmärksamhet då det är en så speciellt tillfälle som resulterar i Uppstigning på mass-nivå. Helt klart så är inte alla själar redo för det och upplevelserna är nu satta att hjälpa er att expandera er medvetandenivå. Det är nyckeln till fortsatt evolution och möjligheten att bli en Galaktisk Varelse. Det är ert öde och något att verkligen se fram emot, de negativa energierna lämnas så att de aldrig mer stör er evolution så som de tidigare gjort.

Var snälla och kom ihåg att fokusera på allt som är positivt, så att ni undviker att ge kraft till de Mörka genom att bli inblandad i de negativa energier de frodas av. Ser ni nu att alla deras handlingar är uträknade för att orsaka negativitet som när dem, så håll er lugna i alla lägen och dras inte in i argumentation eller gräl som kan få er att tappa greppet om era känslor. Vi vet att det är svårt om ni varit vana vid att gå loss när ni blivit retad eller pressad av att bli hånad eller misshandlad. Ni kan klara det men det kan behövas träning så ge inte upp även om ni inte lyckas med en gång.

De mörka satsade med covid19 som ett sista stort försök att kontrollera världsbefolkningen, men har misslyckats på grund av Människans framsteg med att bli av mer Ljus. Det möjliggjorde och tillät de Högre Styrkorna ingripa för er räkning och på det sättet minska virusets effekt, vilket var tänkt att sopa bort miljontals av er. De Mörka kommer aldrig att få ett annat tillfälle av den omfattningen, och de står nu inför ett förödmjukande nederlag. Nätet dras ihop om deras följare, som inte på något sätt kan undvika rättvisa för sina brott mot Mänskligheten. Var förvissade om att deras dröm om världskontroll ligger i trasor och det finns över huvud taget ingen möjlighet för dem att undvika rättvisan.

Många själar står fortfarande med en fot kvar i det gamla och vi säger er att ju tidigare ni glömmer, desto snabbare kommer den Nya Tiden att komma igång. Allt det bra som ni blivit lovade syns vid horisonten och ni har mycket att se fram emot som storligen kommer att höja er livskvalitet. Vid sådana tider kommer många högre utvecklade själar att träda in i er värld med uppgift att höja er livskvalitet till nivåer ni ännu inte upplevt. Slitet och släpet och kraven på er i de lägre vibrationerna börjar sakta ändras, så att ni blir förberedda för större saker som ger er enorm tillfredsställelse och glädje. Inse att Ljuset alltid vinner till slut och det är för alla själars bästa. Det är ett sätt att förbereda er för framtiden genom att höja era vibrationer. Det kan inte bli mer rättvist då det är endast de som har ”kvalat in” som kan lyfta genom att lyckas med att nå de högre nivåerna.

Efter en period som verkat vara i stagnation kommer ni att se att saker snabbt går framåt och mycket som hållits tillbaka kommer att släppas fram. Ni har mycket förlorad tid att ta igen och förändringar kommer så snabbt att ni knappast hinner ta in allt. Livet förändras på ett sådant sätt att en helt ny vy kommer att öppnas upp inför er och gör att ni kan expandera ert medvetande till bokstavligen en ny person. Det har inte varit mer än en skugga av ert sanna jag som tog på er utmaningen att uppleva de lägre vibrationerna, men ändå har så många kommit igenom och kan för alltid lämna de gamla sätten bakom sig. Vi säger bra gjort och ni förtjänar varje belöning som kommer i er väg.

En mycket spännande tid närmar sig då ni möter själar från er tidiga bakgrund, vilka känt er i eoner, och firande är på sin plats. Gamla vänskaper blir förnyade och er Galaktiska familj kommer att närvara. Allt kommer, så lägg de obehagliga tiderna och svårigheter i det förflutna och lämna dem där. Börja tänka på hur det blir i framtiden och det borde ge er mycket glädje och lycka. Håll er anda högt och lämna dem som vistas i mörker till ett liv som de själva skapar.

Jag lämnar er nu med kärlek och välsignelser, och låt Ljuset lysa upp era dagar och er väg mot fullkomnande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt GudsJag och alla själar har den samma förbindelsen med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Du gillar kanske också...