Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 3 maj 2021

 

Bli Exalterad över den Nya Jorden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så väldigt glada att se så många människor komma tillbaka till en plats inom sig själva med stabilitet och hopp. Vi märker när det finns någon form av förändring inom det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi har märkt att många fler människor har jordats i sina fysiska kroppar på sistone och har fått tillträde till spänningen om vad som ska komma till Jorden. Vi vet att ni har gått igenom en mycket svår tid där i er värld, och den har varat i över ett år nu, mycket längre än de flesta antog att den skulle påverka er alla, denna pandemi. Och vi vet att ni blir så mycket mer av vilka ni verkligen är som ett resultat av motgångarna ni har mött, men vi vet också att andlig tillväxt ofta inte är målet för mänskligheten.

Människor söker bekvämlighet, förutsägbarhet och glädje. Människor söker kärlek, överflöd och frihet, och mycket av det ni en gång hade tagit för givet där i er värld har varit svårt att få fram på senare tid. Det har varit mycket svårare för de flesta att följa sina drömmar eller till och med att leva sina liv på det sätt som de hade vant sig vid att leva. Nu när ni kan se ljuset i slutet av tunneln ser vi hur mycket pandemin faktiskt har tjänat mänskligheten. Det har fått människor att prioritera, att granska sig själva och sina relationer, sitt arbete och sina val.

Det är därför ni alla skapade det i första hand. Ni ville sakta ner och till och med stanna i vissa fall för att utvärdera er själva och era liv. Och nu när så många har rensat så mycket från sina rotchakran är ni redo att bygga ett nytt samhälle och en ny Jord från bottenvåningen. Ni har så mycket mer stabilitet eftersom ni har tvingats möta problem, trauma och fast energi som fanns i era rotchakran.

Med den starka grunden kommer ni med tillitsfullhet att gå framåt som ett kollektiv och som individer inom detta mänskliga kollektiv, och ni kommer att skapa världen som kommer att börja representera hur livet kommer att bli som femte dimensionella varelser på en femte dimensionell planet. Men det här är en tid att bli förväntansfulla just nu på grund av vad ni alla har skapat medan ni är vakna och medan ni sover, sedan allt detta började och ni tvingades sakta ner.

Må ni alla hitta förmågan att sakta ner avsiktligt från och med nu när ni går framåt. Gör det till ett medvetet val, så kommer ni att gynnas så mycket mer än när det är ett omedvetet val och ni får en knuff. Stanna och lukta rosorna, men titta också inuti er själva, eftersom ni har allt ni behöver veta just nu, inom er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...