Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 januari 2021

Arkturiska Rådet i den Nionde Dimensionen via Daniel Scranton

den 10 januari 2021

”Hur man åstadkommer Storslagna Förändringar”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få ha kontakt med er alla.

Vi letar inom oss själva efter nya upplevelser vilka vi endast kan få genom att vända oss inombords. Vi har lika mycket som underhåller och distraherar oss själva från vad som pågår inom oss, som ni alla har. Man skulle i själva verket kunna säga att vi har fler kanaler att surfa på samt serier att maraton-kolla på, för vi kan överblicka hela galaxen och det gör vi. Vi känner att det för oss är mer än bara underhållning, eller ett sätt att fördriva tiden. Det är mer än bara en distraktion från vad som sker inom oss, för vi vill hjälpa så många varelser och kollektiv som vi kan.

Vi behöver fortfarande vända oss inom oss själva för att helt och hållet förstå och omfamna, för att fullständigt känna till samtliga aspekter gällande vilka vi är i egenskap av Källans Energivarelser, vilka fortfarande minns att vi i vartenda ögonblick är Källan. Men det är en process; det tar tid. Och det tar även tid för er alla där på Jorden. Det är inte menat att ske över en natt för er. Ni skulle beröva er själva så mycket och så många upplevelser, ifall en solblixt bara förändrade allting, eller om utomjordingar landade med sina skepp för att bara rädda er från all oreda som ni har skapat där för er själva.

Ni är menade att titta på de oredor som ni har skapat och att sedan vända er inombords för att se vad som behöver rensas upp inom er, men ni måste ta er den tiden, för att släppa taget om den dygnet-runt-cykel som nu inkluderar social media och så många andra webbsidor. Ni måste släppa taget tillräckligt länge för att kunna ställa er själva frågan: ”Vad känner jag för detta? Vilka är mina tankar om detta? Hur samskapade jag det här?”

Och igen, om ni inte gör det, så kommer det att ta en hel del längre för er att känna er själva såsom era högre själv, vilket är följande steg i er andliga evolution. Nu när vi ber er vända er inombords, så undrar en del av er vad exakt det betyder. Vi ber er checka era känslor. Checka in med era chakran. Checka in med er energi som ständigt vibrerar och se ifall ni kan sätta fingret på det. När ni väl gör detta tillräckligt länge, så blir ni så bra på det att ni inte behöver försöka. Det blir er andra natur. Ni kommer in i ett rum och ni talar om för personen ni är med att något helt enkelt inte känns rätt.

Och detta är vad som kommer att åstadkomma de storslagna förändringar som ni vill se i er värld, fysiskt och andligt. Det börjar med den här enkla gärningen som inte är handlingsinriktad, att gå inombords, checka med den, känna runt och sedan även vara ärliga med er själva. Ifall ni inte kan medge att något är på tok inom er, så kommer ni att få en längre resa. Var ärliga mot er själva, så att ni kan skifta denna energi, bearbeta den, släppa taget om den, samt ersätta den med vad ni i själva verket vill känna. Och då kommer det att bli vad ni faktiskt upplever i ert liv och i världen.

Gör dessa incheckningar regelbundet och ni kommer att bli förvånade över hur snabbt ni kan transformera er själva och allting utanför er.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi gladde oss åt att få ha kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...