Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 mars 2021

 

Arkturiska Rådet i den Nionde Dimensionen via Daniel Scranton

den 14 mars 2021

”Mass-uppvaknanden år 2021 & Er roll i dem”

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få stå i kontakt med er alla.

Vi lägger just nu en hel del vikt vid att hjälpa er få tillgång till allt fler av era egna andliga gåvor och förmågor, för vi kan se att så många uppvaknanden är på väg under år 2021. Och i och med att mass-uppvaknanden äger rum, så kommer det att finnas så många individer vilka letar efter vägledning, healing, samt att bättre förstå de upplevelser de har. De kommer att behöva fler lärare, fler healers, fler kanaliserare, fler som är mediala, fler som är intuitiva, fler människor precis som ni, vilka har uppmärksammat att ni har så mycket att erbjuda.

När ni har så mycket att erbjuda, men inte ännu vet det, så behöver ni lite hjälp. Ni behöver en knuff från era vänner i den nionde dimensionen. Nåväl, vi strävar alltid efter att ge mer till er, men vi behöver få er att vara öppna och mottagliga för vad vi ger. Detta är varför vi talar om för er om denna betoning hos oss just nu; det är för att vi vill se fler av er som lägger er uppmärksamhet på att komma åt de gåvor och förmågor som ni har inom er. Och vi vet att så många av er har försökt göra detta tidigare, men förgäves.

Nu står ni i en tid där det energimässigt finns mycket mer tillgängligt för er och så mycket större stöttning runtomkring er, inklusive stödet från själven i era tidigare liv vilka har fått åtkomst till dessa gåvor och förmågor. Och när ni integrerar dem, så får ni allt som är bra tillsammans med det som är mindre bra, men ni har även den unika möjligheten att känna hur det känns att bli mer hel och komplett.

Det som vi refererar till som mindre bra är vad ni måste möta och rensa från de tidigare liven, men det är värt att släppa taget om dessa trauman och tragedier. Och ni kommer att känna lättnaden, ni kommer att gynnas av integreringen och ni kommer att få lära känna delar av er själv som är mycket underbara och hjälpsamma, delar av er som har funnits där och bara inväntat den rätta tiden för att bli integrerade.

Det finns något annat som vi kommer att hjälpa er med, såklart. Vi är de som hjälper hjälparna och ni är de som kommer att hjälpa de nyligen uppvaknade, vilka är en del av klassen 2021. De är de som vaknar från sin långa tid av sömn, och ni kommer att finnas där för att välkomna dem med en öppen famn, för det är vad en uppvaknad person gör.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi gladde oss över att få ha kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...