Michel Jackson via Erena Velazquez 14 mars 2021

 

Michel Jackson via Erena Velazquez 14 mars 2021

 

God morgon,

Jag är Michael Jackson och jag är väldigt glad över att bli kanaliserad av den här kanalen. Jag är här för att berätta min sida av historien, den verkliga sanningen och inte sanningen som ni alla har hört. Mitt liv var väldigt kontroversiellt som många av er vet. Ja, jag var excentrisk, kanske ibland för mycket för att hantera och förstå.

Alltsedan jag var en liten pojke uppträdde jag på scenen. Jag hade aldrig en chans att vara som resten av barnen, att ha en normal barndom och vara barn. Som ett resultat tog jag till min vuxenålder på mig många osäkerheter, som så småningom blev tvångstankar.

När jag växte upp kände jag mig ensam och oälskad trots att jag kom från en stor familj. Att ha en grov och kränkande far, det påverkade mitt liv, det var därför jag blev beroende av plastikkirurgin. Jag anklagades för att skämmas för vem jag var, vilket inte är sant. Jag försökte inte ändra min hudfärg, utan hade en hudsjukdom som heter vitiligo, och jag behövde täcka över den med smink eller bleka den.

I den bransch som jag var omgiven av var det väldigt mycket dömande, så det var omöjligt att inte ge efter och bli påverkad av mitt utseende. Dans och sång gjorde mig väldigt glad, så jag lade all min energi på att skriva musik, dansrörelser och att skapa mina scenkläder. Jag var välsignad med alla dessa talanger. Allt jag ville göra var att sjunga och ha ett halvt normalt liv, vilket inte var möjligt för en berömd sångartist, plus alla de negativa upplevelser jag fick när jag växte upp.

Jag hade inte en bra barndom, så på många sätt fortsatte jag att vara en pojke i en vuxen kropp. Jag var framgångsrik i min sångkarriär, men samtidigt var jag väldigt ensam som människa och i mitt personliga liv var jag inte alls glad.

En dag dog jag nästan på scenen, när mitt hår fattade eld under inspelningen av en reklamfilm. Jag tror att branden på scenen inte var oavsiktlig. Jag var aldrig densamma efter den dagen, när ett angrepp på mitt liv gjordes. Många människor vet inte detta, men det var många gånger som den Negativa Sidan ville och försökte eliminera mig, för jag ville inte gå med i deras kult, och jag ville skapa fred i världen.

Mitt uppdrag här på Jorden var att samla och förena människor med min musik. Jag var menad att sprida ljus och kärlek med mina låtar, som ”Heal the World” eller ”Black or White”.

Efter det fick jag svåra brännskador på mitt huvud, jag återhämtade mig aldrig riktigt, det var då mitt drogberoende av smärtstillande medel började, vilket påverkade min karriär och min hälsa. Jag kunde inte heller lita på någon efter vad som hände med mig under inspelningen av den reklamen, och jag blev rädd, jag sov till och med med lamporna tända hela tiden. Jag behövde alltid hålla koll över axeln och vara medveten om min omgivning, särskilt på scenen, eftersom det var lätt att skapa en olycka där.

Senare anklagades jag för att vara en barnmisshandlare, vilket absolut inte är sant. Istället för att bara vara ett barn uppträdde jag på scenen från mina första år, det är därför jag gillade att vara runt barn. Jag missbrukade inte någon.

Jag var en ensam själ med många osäkerheter och missbruk. Jag led också av sömnlöshet, så jag brukade sova genom att ta bedövningsmedel och till slut dödades jag av min personliga läkare.

Jag byggde Neverland för barn och mig själv också eftersom en del av mig längtade efter att leka som ett barn. Anklagelserna om att jag misshandlade barn var inte sanna. Jag ville hjälpa barn och ha en plats för dem att vara lyckliga på. Media skapade den negativa bilden av mig. Jag ville bara föra glädje med min musik till världen och fortsätta skapa fantastiska låtar. Jag var inte intresserad av skvaller och affärer, vilka pågick i musikbranschen.

De Mörka som ansvarar för underhållningsindustrin älskar att förslava dig och kontrollera dig. Media letar bara efter hur de kan trycka ner dig hur mycket de kan. De ser till att teckna din bild på ett negativt sätt som om du är ett monster, inte en riktig person. Som jag sa tidigare var jag excentrisk med mycket osäkerhet. När du är i fokus hela tiden är det inte ovanligt att ändra sitt utseende.

Min far kritiserade alltid hur mitt ansikte såg ut. Efter att jag bröt näsan drev det mig att bli beroende av plastikkirurgi. Jag var inte besatt av min näsa som många sa, jag hade många andningsproblem med näsan efter min första plastikkirurgi. Jag använde till och med hyperbar syrekammare där jag vistades dagligen i några timmar för att få behandling för mina hälsoproblem.

Om du tycker att det är jättekul att vara kändis så är det inte så, det är en hård verklighet och det är lätt att tappa bort vem du är. Människor slutar se dig som en person. Alla vill ha en bit av dig för sig själva, särskilt kontrollfaktorn från de Mörka Entiteterna, som finns överallt i underhållningsindustrin. De vill inte att något ljus kommer in i deras territorium, särskilt om du har din egen vision att skriva eller skapa din egen musik.

Tanken att samla världen och förena den med musik, det var alltid min dröm. Jag ville se världsfred, en värld utan hunger och där barn och hela mänskligheten inte skulle lida. Tyvärr blev jag absorberad av mina hälsoproblem, det hindrade mig från att göra många saker, jag ville göra den här världen till en bättre plats att bo i.

Många sångare och musiker hade eller har tuffa tider med hinder i sina liv trots deras talanger. Denna verklighet skapades inte för att göra alla glada, den gjordes för att tortera dig på alla möjliga sätt. Jag är medveten om att vissa av er kommer att vara skeptiska och säga att han inte är Michael Jackson. Jag är den jag säger att jag är.

Jag är väldigt glad att mörkret försvinner från Jorden och en ny början kommer för denna planet. Jag är ledsen att jag inte kan vara här personligen för att se den kommande transformationen. Många bra saker kommer inom en snar framtid för världen och mänskligheten är på väg att bli en fri nation. Förslavningen, som varade här i tusentals år, upphör. Jag är mycket glad över det. Tack.

 

Världsfred för alla
Michael Jackson

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...