Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 oktober, 2022

 

Energierna för att slutföra skiftet kommer ∞T

he 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att kunna meddela att ni alla har gjort ett fantastiskt jobb med att hantera oktobers energi. Ni har placerat er fint för resten av tiden som ni har i den fjärde dimensionen genom att fortsätta att acklimatisera er till alla förändringar som sker. Ni får ständigt uppgraderingar, nedladdningar och aktiveringar för att förbereda er för vad som komma skall, och som många av er vet har ni mycket mer kontakt med fysiska utomjordingar. Den fysiska kontakten kräver att du har allt i ordning, fysiskt, känslomässigt, mentalt och vibrationsmässigt. Det är ett mycket allvarligt nästa steg i din evolution att ha full öppen kontakt med fysiska utomjordingar.

En del av er undrar vad ni gör med era liv just nu, på grund av en otydlighet i termer av handlingssteg framåt, men detta är ett stort handlingssteg framåt, och ni förbereder er själva genom att tillåta dessa högre frekvensenergier att flöda genom dig. Ni förbereder er själva genom att komma åt ert femtedimensionella chakrasystem, och ni förbereder er själva genom att bli mer medvetna om vad som pågår inuti er hela tiden. Medvetenhet är en stor faktor i din andliga utveckling. Det är svårt för någon att medvetet växla till en högre nivå av medvetande om de är omedvetna om vad de håller i sina chakran, i sina energifält och i sina känslokroppar.

De av er som är vakna är mer benägna att ställa in sig på vad som händer inom er, och det är mer sannolikt att ni bryr er om det. Du kanske har fått höra genom hela ditt liv att du var för känslig, men nu ser du att din känslighet lönar sig, för om du inte var känslig skulle du inte bry dig om vad som händer inom dig. Och eftersom du är känslig vill du göra något åt ​​vad som händer inom dig när något inte känns rätt. Att göra det flyttas nålen för dig och för alla andra i det kollektiv som du är en del av.

Därför kan du vara säker på att du gör något just nu, även om du från en utomståendes perspektiv inte gör mycket av någonting. Du måste släppa taget om att bry dig om vad andra människor tycker, för det kommer bara att ta dig längre från den medvetenheten om vad som händer inom dig hela tiden, och du behöver den medvetenheten så att du kan rensa bort allt som är tungt, negativa, eller mörkt, och då kommer ni att vara de förberedda fordonen som är redo för högre frekvensenergier som förbereder er för fullständiga och öppna e.t. kontakt, förändringen i medvetandet och så mycket mer.

Du flyttar allt vid den här tiden. Oroa dig inte för när andra skift kommer att ske utanför dig, skift som har att göra med ditt finansiella system, eller ditt utbildningssystem eller ditt hälso- och sjukvårdssystem. De kommer alla att följa efter, men ni kommer att vara de som initierar det hela, precis som ni har gjort där på jorden så länge.

Många av er har hållit på i decennier, och ni behöver försäkringar, vi vet, att allt går enligt plan. Vi ger dig dessa försäkringar genom att påpeka att det du gör är mycket viktigare än någon prestation som du kan peka på och få godkännande från andra för. Kom ihåg att du är den primära skapelsen, och där vi sitter, gör du ett underbart jobb med att hantera din egen transformation till det femtedimensionella högre jagväsen som du är avsedd att bli.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...