Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14:e juni, 2018

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14:e juni 2018

Det mest möjliga, glädjefyllda skiftet. Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni tar er själva till en plats ni aldrig varit på tidigare och upplevelsen av att röra sig igenom den 4:e dimensionen är av en sort ni alltid kommer att minnas ömt. När ni väl uppstigit, kommer ni att se tillbaks på er själva under dessa tider och ni kommer att hedra er själva för er styrka, ert mod och uthållighet som krävdes för att nå målet för er medvetande-resa.

Ni utför så mycket under en väldigt kort period av linjär tid och er förmåga att styra och navigera genom intensiteten av allt ni behövde uppleva och möta är den mänskliga andens testamente. Detta är en tid då ni skulle kunna ge upp och gå tillbaka till att leda ett 3:e dimensionellt livssätt. Ni kan lätt välja att dränka er i mängder av distraktioner och bedövande medel som finns tillgängliga för er.

Istället fortsätter ni och vi vill fira den mänskliga anden vid denna tid, därför att på denna resa, vilken känns som om den pågått i evigheter, ser vi väldigt få tillfällen då ni firar er själva. Vi vet att det alltid finns mer att utföra och att ni har känslan av att resan är långt ifrån över.

Så, varför isåfall, skulle ni vilja sluta arbeta så hårt med att bli 5:e dimensionella? Varför skulle ni någonsin vilja fira enbart vilka ni är och allt som ni blivit? Svaret är enkelt. Er uppstigning är garanterad, men hur ni gör den är helt upp till er själva. Ingenting är skrivet i sten. Ni skapar upplevelsen av skiftet. Ni skapar er egen personliga upplevelse och ni sam-skapar kollektivt.

Ni har passerat varje tänkbar milstolpe med så mycket styrka & mod och ni kan släppa idéer ni har om att ni behöver vara på något annat sätt än där ni nu är. Om ni istället accepterar att ni har klarat det så här långt, och ni kan fira er själva för den prestationen, kommer ni fortsätta att framhärda och ni kommer tillåta detta skifte att ske på det mest glädjefyllda sätt som är möjligt.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

Du gillar kanske också...