Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 januari 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

15 januari 2020

HUR NI KOMMER ATT FÅ ER MAKT TILLBAKA – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket exalterade över denna nya fas av mänsklighetens utveckling därför att vi kan se de tidslinjer som kommer att föra er till en större harmoni som art, och vi kan också se hur ni kommer att omfamna er makt som individer på den vägen. Mycket av de problem ni har med andra kommer ur föreställningen att någon annan därute rånar er på er inre makt.

Men då fler och fler av er upptäcker att ni har förmågan att skapa er verklighet, oavsett vad någon annan gör, kommer ni till en plats av större harmoni med de individer och grupper ni en gång såg som de stora bovarna i värden. Ni kommer inte längre att känna något behov av att trycka emot någon eller något, och i den frånvaron av motstånd kommer ni att släppa in fler av era förmågor. Ni kommer att börja betrakta er själva som kraftfulla skapar-varelser, vilket kommer att hjälpa er att släppa all denna ångest, all denna förbittring, och all den rädsla som håller er tillbaka från att skapa den verklighet ni vill uppleva.

Allt sker genom sam-skapande där på Jorden, oavsett hur det kan se ut. Allt genom överenskommelse. Och vi vet redan att några av er tänker för er själva, ”jag gick inte med på detta!” Och det är sant. Ni gick inte med på det medvetet. Ni gick inte med på det på ert egos nivå, och det är vad som gör denna lära så svår för så många. Kom ihåg att som själ gjorde ni överenskommelser med andra själar om att spela roller med varandra i syfte att få upplevelser och att växa andligt utifrån de upplevelserna.

När ni väl erkänner den sanningen, då kan ni släppa all rädsla, förbittring och motstånd och till fullo omfamna er själva, era hela själv som skapare av er verklighet. Sedan kan ni leva i frid med alla därute som ni delar er planet med, oavsett vad de gör eller vem de gör det emot. Det är mycket lättare att ha inställningen som många på Jorden fortsätter att ha, och den inställningen är att se bovarna som ansvariga för allt dåligt i världen och sedan slå ut med armarna och utropa att de har för mycket makt för att kunna stoppas.

Men sedan finns det tillräckligt med individer på Jorden just nu som är så exalterade över att de vet att de kan skapa den verklighet de vill uppleva, så mer makt tas, varje ögonblick, varje dag, av individer som känner sig själva som mycket mer än det ego som tror att det bestämmer. Och det är vad vi är exalterade över i denna stund. Det är vad vi bevittnar, och vet att vi kommer att fortsätta bevittna då ni fortsätter framåt i denna vackra tid av mass-uppvaknande.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

You may also like...