Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 februari 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

18 februari 2020

LEVERANS AV ALLTING NI BEHÖVER I VARJE ÖGONBLICK – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är effektiva med vad vi överför genom den här kanalen. Vi har förmåga att leverera så mycket mer än bara de ord som uttalas. Det finns alltid ett behov av att komma i kontakt med era sinnen, men vi vänder oss till er och lägger så mycket mer till era fält då ni uppmärksammar vad ni tar emot. Det är en dynamisk process, som många av er noterat. Vi vet vad ni ber om, och vi vet också vad era högre själv vill att ni ska höra. Men oavsett vad ni känner för det som levereras och vad ni kan uppfatta, så får ni så mycket mer på den energetiska nivån än vad era sinnen kan föreställa sig.

Nu är detta sant inte bara för Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet och de meddelanden vi levererar genom denna kanal. Det är också sant i relation till er omgivning. Allt som finns i ert liv, och som inte finns, blev noggrant utvalt för att ge er största möjlighet till tillväxt och utveckling. Varje detalj av vad ni upplever just nu är på något sätt signifikant. Så ni, som era högre själv, levererar exakt vad ni behöver till ert ego, och håller ibland samtidigt tillbaka något ni vill ha för att få er att gå vidare med er andliga utveckling.

Nu kan detta var mycket frustrerande för de av er som önskat i åratal, eller till och med årtionden, men vi vill försäkra er om att varje gång ni önskar något, kallar ni på energin för att skapa det. Det blir då tillgängligt för er och i det ögonblicket av att släppa taget och släppa in det, upplever ni motsatsen till all den ångest och längtan ni upplevt under det tid ni önskat att den saken, den upplevelsen eller den personen ska komma in i ert liv.

Vi inbjuder er att acceptera tanken på att det finns så mycket mer ni skulle kunna ta emot genom att tänka mindre och känna mer. Vi inbjuder er att stänga av era snabbrörliga sinnen och gå in i era kroppar och era känslor. Sträck ut ert medvetande precis nu och känn vad som finns tillgängligt för er. Vi garanterar att ni inte blir besvikna. Vi vet att det finns mycket mer för er då ni fortsätter lära er att ta emot, och vi inbjuder er att börja utforska vad annat ni kan ta emot då ni läser, lyssnar på eller tittar        på denna kanalisering.

Vi vet absolut vad ni ber om, och gör vårt bästa, arbetande tillsammans med era guider och högre själv, för att leverera det ni bett om och det ni behöver för att fortsätta den resa ni är på för att bli ert högre själv och uppleva den femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt vår kontakt med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...