Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 2 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 2 augusti 2021

 

Era Största Lärare

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är inte experter på mänsklighet och livet där på Jorden. Ni är det. Det är ni som lever i den densiteten och dimensionen, som har dessa unika upplevelser och känner alla känslor som kommer från de erfarenheter ni lever. Vi gör vårt bästa för att relatera, och ibland kommer vi att göra det genom att checka in på en av er som upplever några mycket intensiva känslor. Och sedan kommer vi att observera hur ni hanterar och behandlar dessa känslor, och naturligtvis är ni alla olika. Ni har alla unika förhållningssätt till de intensiva känslomässiga upplevelser ni har, och vi respekterar alla de val ni gör för att göra upplevelsen av dessa känslor lättare för er.

Men sen igen, vi märker också att det som fungerar för de flesta av er är omedelbar uppmärksamhet. När ni är barn, innan ni är övertygade om att era känslor är opassande, kan ni gå igenom dem mycket snabbt och återgå till ert naturliga tillstånd av glädje. Ni är naturligtvis glädjefyllda varelser, och när något stör det naturliga glädjetillståndet måste det tas upp av er, och ju tidigare desto bättre. Ju mindre ni skäms över era känslor, desto snabbare tar ni er igenom det. Ju mindre ni bedömer era känslor, desto mer villiga är ni att vara öppna om vad ni känner och uttrycka det för dem som är viktiga för er i ert liv.

De flesta frågor som ni har där på Jorden är resultatet av att människor inte tillåter sig att känna sina känslor fullt ut, och sedan vidtar de åtgärder som representerar den fastnade känslan, eller så får de en mycket dödlig sjukdom, eftersom de inte har tillåtit sig själva att känna sina känslor och uttrycka dem. Och så, vi vill att ni ska märka, som vi har, vad era typiska strategier är för att hantera era negativa känslor, och sedan uppmuntrar vi er att fråga er själva om tillvägagångssättet fungerar för er. Om ni har en taktik som ni använder för att dämpa känslan av den negativa känslan, föreslår vi att ni åtminstone bokar tid med er själva för att komma till den snart, och igen, ju tidigare desto bättre.

Ju mer ni tittar på barnen i er värld och följer deras exempel, desto lyckligare blir ni i era liv. De är kreativa. De gör det de känner sig passionerade för, och de låter sig känna och uttrycka sina känslor. De är ärliga och de är hoppfulla. De tror på magi, och vi hoppas att ni alla kan lära av dem och vara mer som de barn ni har i era liv. De är era bästa lärare. De lever trots allt också på Jorden. De är som ni, upplever det ni upplever, och de är mycket känsliga och anpassade till högre frekvenser. Och det här är ert uppdrag. Titta på barnen och var som barnen, så kommer ni att upptäcka att det finns ett naturligt tillstånd av glädje under alla de fastnade känslor ni har hållit fast vid.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...