Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 februari 2020

Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 februari 2020

VILLKORLIG OCH VILLKORSLÖS KÄRLEK ∞

9D ARCTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

 

”Hälsningar. Vi är Arcturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat förstå mänsklighetens fascination med att bli sedda och hörda. Ni vill alla att de bästa sidorna av er själva ska visas upp för världen. Ni vill bli sedda för den person som ni vet att ni kan vara när ni är som bäst, och ni vill uttrycka de saker som ni vet kommer att ge er mest acceptans och godkännande. Denna cykel av villkorlig kärlek och beröm kommer igång vid en mycket ung ålder.

Era föräldrar var troligen stressade, hade brist på tid och pengar, och om de bara kunde få er att göra vad de trodde att de behövde få er att göra, då kunde de komma dit de behövde för att gå eller få sova. Så de belönade er för vad de ansåg vara gott uppförande och straffade er för vad de ansåg vara dåligt beteende.

Många av er såldes samma historia om att få julklappar eller komma till himlen, och visst straffades ni också i skolan, för att ni gjorde det som var mycket naturligt för er i skolan. Om ni skrattade, eller talade ut, eller om ni sprang runt när ni inte skulle, fick ni kvarsittning eller något ännu värre.

Ni var inställda på att vara föräldra-behagare, och nu har ni möjlighet att dela med andra några ögonblicksbilder av era liv, men de flesta av er delar egentligen bara bra grejer, de bästa ögonblicken. Vi förstår det nu, och ändå vill vi övertyga er om att det är så mycket viktigare att få godkännandet inifrån. Det är så mycket viktigare att känna hur ni vill känna än att få dessa gillanden och positiva kommentarer.

Ni vet hur det känns att vara sanna mot er själva och att inte bry sig om vad någon annan tycker. Ni har dessa stunder från tid till annan när ni inte försöker framstå som ert bästa eller se ut som ert bästa, när ni bara kan koppla av och låta allt hänga ut. När ni kan tillåta er att vara ärliga om hur ni känner er, även om det inte är en populär åsikt som leder er till den känslan, då kan ni släppa taget om så mycket av vad ni har hållit fast vid och vad ni har varit skamsna över.

Nu säger vi inte detta så att ni kan börja dela alla era värsta känslostunder med resten av världen. Ni behöver inte göra det för att evolvera och expandera ert medvetande, men vi vill att ni ska söka detta godkännande och den kärleken inifrån er själva. Vi vill att ni ska känna villkorslös kärlek till er själva, och vi vill att ni inte bryr er om vad någon annan tycker och tänker om er. Vi uppmuntrar er också att dela de stunder av mörker som ni upplever med de människor som är närmast er.

Vi vill att ni ger dem i ditt liv möjlighet att älska er villkorslöst och att föregå med det exemplet så att de känner sig bekväma med att dela sina mörkaste hemligheter, tankar och känslor med er. Det är det som bygger sann intimitet mellan människor, och ni kommer sällan att finna det genom att bara dela vad ni tycker är villkorligt älskvärt på Internet.

Därför inbjuder vi er att bry er mindre om vad någon annan tycker om era inlägg och era videos och istället bry er så mycket mer om vad som händer inom er. Var er egen största supporter. Var ert eget supportteam, och var den som älskar villkorslöst först så att ni kan ge alla andra möjlighet att göra detsamma.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har haft glädjerik kontakt med er.”

Översättning:  Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton, February 13th, 2020

Du gillar kanske också...