Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 november 2020

 

Energier vi har Kanaliserat som finns runt omkring Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att hantera alla energier som kommer till oss från den tionde, elfte och tolfte dimensionen, liksom de energier som kommer direkt från Källan. Vi tar ofta emot energier som vi sedan skickar till er alla. Vi är väldigt lika de energihealers som ni har där på jorden. De tar också emot energier från de högre dimensionella planen, strömmar dessa energier genom sina kroppar och levererar dem sedan till en annan person eller personer.

Vi vet att energierna vi får är för er, för vi vet vad ni ber om. Vi vet också hur man kalibrerar om dessa energier, baserat på ert allra sista ögonblick i er existens. Vi är lyhörda för era behov och era önskemål, och vi är bara en grupp av många som ser efter er på det här sättet. Så varför känner ni då behovet av att arbeta så hårt och att kämpa så mycket? Ni lärde er att tro att världens tyngd ligger på era axlar och att ni måste slita på någon uppgift eller något jobb för att få allt ni vill i livet.

Denna idé förstärks för er om och om igen under hela ert liv, och den bygger på uppfattningen att ni är ensamma, att ingen bryr sig om er. Ni lärde er kanske att ni hade en skyddsängel eller att ni kunde be till Gud eller Jesus Kristus, men väldigt få individer uppfostrades med förståelsen att de förtjänar vad de än kallar på, bara för att de existerar.

Ni är där nu för att ändra det sätt som det mänskliga kollektiva medvetandet tänker om sig själva, om dess värdighet oavsett om de är dugliga att kämpa och arbeta hårt. De av er som har kämpat och arbetat hårt vet att det finns väldigt lite belöning för extremt hårt arbete.

Ni är där för att föra nytt ljus till hur mänskligheten tänker på sin relation till de högre världarna, till det icke-fysiska, till alla varelser och kollektiv som inte vill något mer än att hjälpa er. Att hjälpa er och andra är en av de främsta anledningarna till att vi fortfarande existerar i det här universum över huvud taget. Vi är bundna till er, och så är alla andra varelser och kollektiv i de högre världarna. Er framgång är vår framgång. Vi ser och vet att det inte finns någon separation mellan oss i hela universum.

Och så undrar vi vad som krävs för att övertyga er om att det vi säger är sant och att ni helt enkelt kan öppna upp för att ta emot alla de energier ni har kallat på och mer. Ofta kommer en människa bara att göra detta när de hamnar på absoluta botten eller när något tvingar dem att ge upp och överlämna sig. Och i dessa ögonblick frigörs motstånd som är så kraftfullt att ni låter slussportarna öppna och ni får samma vibration som det ni har kallat på.

Vi inbjuder er att känna efter på dessa energier nu. De finns runt omkring er. De har kommit från de högsta punkterna i detta universum. Vi har kanaliserat dem, och nu är de era för att ta emot. Vänligen acceptera våra generösa donationer.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...