Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 oktober 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

23 oktober 2019

2019:s SISTA MÅNADER – DET 3D ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är extremt upphetsade över den potential vi ser för mänskligheten att fortsätta utvecklas med hopp och skutt under resten av 2019. Vi ser en trend bland er alla där ni får momentum, och ni gör det genom att få tillgång till visdomen hos alla era tidigare själv som ni någonsin varit. Den visdom ni tillägnat er under alla era livstider i detta universum börjar bli mer tillgängligt för er nu tack vare det integrationsarbete ni gör i denna tid av uppstigning. Och den visdomen innebär att ni får starkare intuitiva ”slag”, starkare impulser. Det innebär att era nedladdningar kommer snabbt och hårt, och det betyder också att ni är mycket produktiva när ni sover.

Ni öppnar upp er själva för dessa tidigare-livs versioner av er själva därför att de gör ont, därför att de är i behov av ert stöd. De behöver er för att hjälpa dem att åter-integrera. De behöver er för att hjälpa dem att rensa deras trauman. Vi vet att detta har varit mycket arbete för er alla, och vi vet att ni fått lida ganska mycket. Ni har känt intensiva känslor och har inte vetat varför eller varifrån de kommer. Ni har också upplevt stora mängder av vad vi kallar uppstigningssymptom, och alla uppgraderingar av era kroppar och chakran har varit mycket prövande för ert tålamod med denna uppstigningsprocess.

Men under dessa sista månader som är kvar på året kommer ni att få skörda frukterna av allt det hårda arbetet, allt som ni fått stå ut med, bara genom att finnas där på Jorden. Jorden är ingen bevis-anläggning, och det är ingen testanläggning, men ofta känns det så för er. Det faktum att ni stiger upp i denna livstid betyder att ni skrev på för att konfrontera allt trauma och alla fastlåsta negativa känslor i denna livstid, och det är hög tid att ni får ut positiva resultat av allt det hårda arbetet.

Den visdom ni nu laddar ned kommer att driva mänskligheten mot en högre nivå, och många av er kommer att få era femte-dimensionella upplevelser och tro att skiftet är i full gång. Det behövs lite mer tid innan det kan bli så, men ni är på god väg, och tiden nu är den då mänskligheten tar ett jättekliv framåt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

You may also like...