Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 oktober 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

25 oktober 2019

VAD ANDLIG UTVECKLING HANDLAR OM – DET 9D ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ganska länge varit intresserade av de sätt på vilka ni alla interagerar med varandra socialt, därför att det säger mycket om vilka ni är som individer. Vem ni är med varandra är vem ni är med er själva. Om ni döljer aspekter av er själva för någon annan, eller för alla, då finns det en möjlighet att ni också döljer dem för er själva. Ni förnekar en viktig aspekt av er. Nu är detta något som manifesterar sig mer och mer då människor bara visar positiva aspekter av sina liv på sociala medier. Detta har pågått sedan före den sociala medie-erans gryning.

När människor talade om vad som pågick i deras liv och familjer före existensen av Facebook och Instagram, då berättade de vanligtvis bara de delar som var bra och utelämnade det andra. Ni finns det förstås undantag, det har det alltid funnits. Det finns människor som är i kontakt med den de är i sådan grad att de älskar att dela alla aspekter av sig själva, och så har det alltid varit. Men när vi observerar er, så observerar vi vad majoriteten av er gör, och majoriteten av er håller tillbaka det ni skäms för angående er själva.

Och om ni inte är redo att erkänna för era vänner, arbetskamrater, familjemedlemmar, till och med främlingar, att ni känner smärta, till exempel, då är det möjligt att ni inte tar itu med den smärtan, inte på ett hälsosamt sätt. Så det är hög tid att ni frågar er själva om ni är ärliga angående vem ni är och hur ni mår, och vi talar om att vara ärliga mot er själva angående dessa saker. Det är där ni ska börja. Ni ska börja med er inre dialog. Ni ska börja med att notera hur ni mår och vad ni gör åt det, och under denna period av själv-undersökning kanske det är lika bra att vara borta från alla sociala medier. Därför att om ni bara ser de bästa delarna av hur alla andra lever, och samtidigt försöker konfrontera era demoner, era mörkaste stunder, då kan det bli mycket mer utmanande. Faktiskt är vi säkra på att det blir det.

När ni är redo att gräva djupt inom er själva, behöver ni den tiden för er själva för att känna hur det känns, undersöka era tankar, och för att besluta om den person ni visar för världen är den person ni verkligen vill vara. När ni gör det arbetet, befriar ni er själva. Ni kan vara fria att vara den ni verkligen är, men ni kan inte låta samhället ge er tillstånd först, därför att i de flesta fall gör det inte det. Först måste ni besluta att ni är perfekta precis som ni är, i alla era frågor.

Och när ni kan visa den versionen av er själva för hela världen, då kan ni börja relatera till andra människor ärligt och autentiskt. Då kan ni börja utveckla riktig vänskap, riktiga relationer. Då kan healingen med familjemedlemmar och andra börja, och det är vad andlig utveckling handlar om.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...