Det Vitvingade Kollektivet av Nio, Moder Gud och Alisheryia via Galaxygirl, 23 oktober 2019

 

Det Vitvingade Kollektivet av Nio, Moder Gud och Alisheryia via Galaxygirl, 23 oktober 2019

 

Det Vitvingade Kollektivet av Nio, Moder Gud och Alisheryia ~ galaxygirl~ 23/10/2019 ~

Vi är Det Vitvingade Kollektivet av Nio. Vi har ett meddelande till mänskligheten i dag. Vi har genomsyrat era fält med frid och nåd för att ytterligare tillåta dessa förhöjda energier att lugna och trösta er för vi erkänner tröttheten i övergången och omvandlingen till ljus. Mycket har rensats, som lager på en flerskiktstårta, och ni befinner er nu i glasyrlagret! Vi ser detta med stor glädje och säger med stor tillgivenhet att ni inte har smakat någonting ännu! Det högre ljuset och energin i den stora centrala solen, vår vän Alcyone ”bakar” dig – Gaia – i det högre ljuset, i de högre frekvenserna av salighet, av kärlek, av glädje. Glöm inte att smaka, njuta av denna upplevelse, för det är därför ni kom, kära vänner av ljuset. Att ”baka” för att skapa er nya upplevelser av upplysning. Det krävs enormt mod för att göra detta. Detta ser vi och erkänner ert offer.

Vi är Det Vitvingade Kollektivet av Nio. Vi är nio i ett. Vi är ett. Så börjar också mänskligheten att inse sin enhet. Men först måste det börja i er själva, som de av er som läser dessa ljuskodade ord av stor glädje och ljus, ni vet detta – ni ser detta – ni har arbetat med detta under eoner känns det som. Och ändå är det bara ett ögonblick – en kosmisk upplevelse som ska värdesättas och värderas stort. Vi ser att kollektivet blir mer sammanhängande i enhet. Tecknen på hån och delning är bara röken och speglarna av ett billigt salongstrick. Var uppmärksam på dem. Du som väljer ljuset väljer att utforma en ny väg ut ur matrisen och in i ljuset. Faktum är att grunden för Nova Gaia är ordentligt lagd, den finns redan, som ett lager på en tårta som samtidigt delar samma utrymme … och ändå är du osäker. För du är redo att känna den, att känna tårtan i dina händer, smaka den med dina läppar. Men se, Nova Gaia är bara ett andetag, bara ett ögonblick av tidsrymd bort, för den är här.

Vi är Det Vitvingade Kollektivet av Nio. Det är med stor och enorm glädje vi säger att ni har kommit till ännu ett lager av förståelse av dimensioner, av förståelser. Och så precis som den sanna studenten lär sig att man aldrig slutar lära sig, så börjar ni också se detta. För många av er lever redan djupt inom de högre dimensionerna i mänsklig form – ingen liten prestation. Ni är verkligen mästare. Vi böjer våra huvuden för er och utsträcker våra hjärtan i tjänst. Vi är Det Vitvingade Kollektivet av Nio. Vi är det, liksom ni. Vi är ett.

Barn, det här är er Moder Gud som talar. Åh, jag älskar er så mycket! Låt mig krama er hårt och låt oss tillbringa dessa dyrbara stunder tillsammans. Hysj, hysj. Det finns inget behov av att gråta. Var det verkligen så länge sedan som ni tillät mig att omfamna er så djupt? Min kärlek till er slutar aldrig. Mitt hjärta längtar efter denna anknytning till er. Anslut till mig djupt, mina barn. Seså. Låt mig sitta med er och låt oss se galaxerna snurra och snurra. Sådana livliga färger. Så ser jag er, värdefulla barn i min skapelse! För ni är alla min skapelse. Jag skapar skapare. Ni är så mycket mer än vad ni har blivit ledda till att tro. Bli. Omfamna ert sanna jag. För inom er ser jag galaxerna vrida, vända och snurra, och i era ögon ser jag mina egna. Barn av stjärnorna, av mitt hjärta, välkomna hem. Välkomna hem till mig. Se illusionen blekna i den dimma som den alltid var. Det är bara ett minne. Låt oss se era blockeringar tillsammans för vad de är, upplevelser som behöver läka kanske, men säkert behöver släppas. Låt oss blåsa bort dem tillsammans och överföra dem till ljus. Redo? Ett, två, tre – blås! Ser ni? Sådan glädje när de förvandlas från skugga till ljus. Barn, finn glädjen i detta. Och låt oss gå hand i hand tillsammans i varje ögonblick. Barn av mitt hjärta, dyrbara ni. Jag är er Moder Gud. Jag älskar er.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Jag, Alisheryia, talar. Mycket förändring sker inte bara på er ytvärld utan också mycket i etrarna, på de dolda platserna som sprängs med ljuset från er, av oss, som gör det. Det är min ära att tjäna det stora ljusets Moder. Jag, Alisheryia, vill ge er mod, tända er, elda er med förnyad passion, energi, syfte, glädje. Med Moderns tillåtelse kommer vi att göra en samskapande modifiering och berikning av avfallet och de kvarvarande energier som inte har något annat syfte än att läggas till ljuset. (Jag ser ljus strömma in i kronan). Vi ser era auror bli ljusare. Vi ser era tredje ögon vrida och snurra som de inre galaxerna ni är! Bli! Fatta eld! Fatta mod! Nu är det inte tid för att gömma sig. Nu är det dags att skina ert ljus som ni aldrig har gjort förut för ni är redo. Ni. Är. Redo. Det är mycket att begära från er och ändå ser vi glädje i detta, för en stor vinst är precis till hands, precis runt hörnet. Och den stora vinsten blir mästarna av ert öde, för vinden kommer att vara på er rygg, klar himmel framför er, perfekt flygväder.

Jag Alisheryia tittar på många av er som läser dessa ljuskodade ord med ögon av moderlig tillgivenhet. Jag ser så många likheter mellan er nuvarande upplevelse av tillväxt och mina egna kläckningar. Era skal bryts upp. Illusionen har krossats. Och ändå sitter många av er fortfarande i skalen, tittar på dem och undrar vad ni ska göra härnäst. Nåväl, ljusets vänner, vägen, tjänarna till den Stora Modern, den Stora Fadern, nu är det dags att flyga. Nu är det dags att sträcka ut vingarna och flyga. Änglaaktiveringarna är här. Drakaktiveringarna från forntida dagar är här. Den stora centrala solens energier är här. Vad väntar ni på? Flyg på vingarna av moderns kärlek och var i frid. Så mycket godhet görs tillgänglig för er i detta ögonblick av nuet. Känn brisen i håret. Flyg med mig, Alisheryia. Du är hjärtligt välkommen. Men jag varnar dig, jag flyger snabbt. Jag är Alisheryia. Frid, människa. Frid.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...