Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juni, 2023

 

Darkness in Everyone & Awakening in the Dream ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt förälskade i var och en av er där på jorden, och vi älskar varje aspekt av var och en av er, eftersom vi förstår att ni tog på er ett visst mått av mörker för att kunna inkarnera i det densitet, i det jordiska tillvaroplanet. Alla som någonsin har levt har haft ett visst mått av mörker i sig, och väldigt få har kunnat sluta fred med det. De flesta människor fruktar det, skäms över det eller förnekar själva dess existens. Det är okej att vara den du är; det är helt normalt och naturligt att ha väldigt mörka tankar och till och med mörka begär, eftersom du är människa och du är där för att ha den mänskliga upplevelsen.

Kom ihåg att inget av det är representativt för vem du verkligen är, utan istället är det den verkliga illusionen utan en illusion som du bestämde dig för att leka i och bråka med, eftersom du ville utforska alla aspekter av Source. Och jordupplevelsen, som människa, är en del av det. Ja, det finns ännu fler skäl än så till varför du kom till jorden för att ha en inkarnation eller tio, eller hundra eller tusen, men det kommer alltid att handla om att känna dig själv som Källa i slutet av dagen.

Du måste kunna acceptera denna dröm om Källa som den är för att bli klar i den. Om du motsätter dig drömmen, är du fortfarande i drömmen och omedveten om det faktum att du drömmer. Och så, det betyder att sluta fred med mörkret i andra, såväl som mörkret i er själva. Kom ihåg att du på någon nivå är precis som vi, älskar varje enskild varelse, precis som de är och vet att ni alla spelar ett spel. Och det är ett spel som ni alla kommit överens om att spela med varandra. Mörkret är illusionen; det är inte sanningen. Och när du kommer ihåg det, kan du navigera runt det, glatt, och behålla den kärlek i dina hjärtan som är nödvändig för att du ska kunna stiga upp.

Varje gång du inte är i ett tillstånd av kärlek, låtsas du vara något du inte är. Ni vill att kärlek ska vara grunden för allt ni gör, tänker och säger, och ni kan göra det avtalet med er själva just nu. Vi rekommenderar att du gör det, för det är dags för dig att vara den du verkligen är och bjuda in andra till den festen. Och när du visar att du kan hålla den där kärleksvibrationen inom dig själv, kommer andra att bli nyfikna på hur du gjorde det.

Det är då du verkligen kommer att kliva in i rollen som ledare och lärare där på jorden, för det är då eleverna kommer att vara redo. Och om ni tar emot den här överföringen på något sätt kommer ni alla att ha elever en dag som kommer att se upp till er som mästare, och villkorslös kärlek är vad ni är där för att bemästra. Det är mycket svårare att göra där du är, och därför älskar vi dig inte bara, utan vi respekterar dig också.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *