Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december 2020

 

De Som Erbjuder Snabba, Enkla Lösningar Just Nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så öppensinnade att vi kommer att överväga allt som en möjlighet, särskilt när det gäller mänskligheten och er andliga utveckling. Vi vill bara ha det som är bäst för er och allt och allting som kan komma att närma er att känna er själva och alla andra som Källenergivarelser är något som vi kommer att ta hänsyn till.

Vi vet att ni är trötta just nu, och det är när ni är trötta som ni tenderar att leta efter lättnad från någonstans eller någon utanför er. Ni ber om hjälp eller letar efter hjälp istället för att inse att det är tillfälligt att vara trött. Ni kommer att passera den här tiden när ni befinner er där ni är så trötta på hur saker och ting är på jorden. Ni måste komma ihåg det. Ni måste lita på att saker kommer att bli bättre, och ni måste veta att det finns hjälp från varelser och kollektiv som vi själva. Det finns hjälp från dem som överväger alla möjligheter och tittar ner på alla möjliga tidslinjer för mänskligheten.

Om någon säger till er att de har räknat ut allt, att de har alla svar och att allt ni behöver göra är att följa dem, är det mer troligt att ni faller för det när ni är trötta och uppgivna. Men vad vi har hittat är det bästa möjliga ni kan göra när ni är trötta är att sova, vila eller meditera. Leta inte efter den enkla, snabba, hoppa över tio steg lösningen, för det kommer alltid att finnas någon som presenterar den typen av lösning, oavsett vad ni är trötta eller less på.

Ni måste inse att ni har hjälpare som är osynliga och ofta ej hörbara och till och med ej kännbara, och ni måste också komma ihåg att ni har större tillgång till oss när ni sover, vilar eller mediterar. Det är då vi verkligen får kontakt med er, och det är då de lösningar som vi har kunnat hitta kan komma in i ert medvetande, till era energifält. Ni har så mycket tillgängligt för er när ni går inom och söker efter det som är oändligt och evigt inuti er, men vi förstår varför den snabba och enkla lösningen är så attraktiv, så lockande.

Och kanske har ni gått de vägarna tidigare och har lärt er den hårda vägen. Nu kan ni bli de mästare ni föddes till att bli, och ni får lära andra om dårskapen med den snabba, enkla och ofta glänsande lösningen som någon presenterar för er. Det enda sättet som vi vet fungerar är att gå inom och göra det arbete på er som ni behöver göra, och vi talar av erfarenhet här uppe i den nionde dimensionen där vi kommer ihåg alla våra tidigare liv. Och kom ihåg att vi också observerar er alla.

Så vad vi försöker säga här är att ni är er egen bästa läkare, lärare och guru, och när ni inser att ni ofta släpper in all hjälp som kommer från de högre världarna och varelserna som verkligen vill hjälpa er, som oss själva och så många andra som är av ljuset, från ljuset och som bara har ljus att ge.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...