Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 januari 2022

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

27 januari 2022

Vad Måste Förändras för att Ni ska Fullborda Skiftet? – Det 9D Arkturiska Rådet

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi höjer vårt medvetande sakta och avsiktligt, för vi vill njuta av varje ögonblick av rörelsen uppåt. Vi står inte inför samma utmaningar som ni där på Jorden dock, och det gör det lättare för oss att vara i ett tillstånd av glädje, medan vi också utvecklas och blir mer av dem vi verkligen är. Ni möter utmaningar för att sporras att växa, därför att om ni fick allt ni ville ha där i det fysiska, skulle det inte finnas någon orsak för er att växa andligen. Ni skulle kunna bli fångna av alla de skinande leksakerna i den fysiska verkligheten. Och med allt som finns där på Jorden kunde ni i årtionden bli upptagna med att söka och roa er med alla de leksaker som finns tillgängliga.

Så istället ger ni er själva en utmaning. Den utmaningen kanske handlar om hälsa eller relationer, eller en annan stor som ni har, era penning-relaterade utmaningar. Vad det än är som ni står inför, om ni inte får det ni vill ha där i det fysiska, tenderar ni att söka er till det andliga. Ni tenderar verkligen att be eller meditera eller påbörja en väg som leder till mer medvetenhet om er sanna natur som oändliga och eviga varelser. Så de svårigheter ni möter i livet är avsedda att få er att gå djupare, längre in i ert andliga framskridande. Och om ni betraktar dem på det sättet, kan ni omfamna dem. Ni kan erkänna att ni fortfarande har lite mer växande att göra, oavsett var ni befinner er på er resa.

Oavsett hur mycket ni har åstadkommit, finns det mer att göra. Och de flesta vill komma till den femte dimensionen så att de kan få de leksaker de vill ha hela tiden, så att det inte ska finnas några fler utmaningar som de ni möter på Jorden idag. Vi säger inte att ni vill fullborda skiftet av fel orsaker, men en bättre orsak att fullborda skiftet skulle verkligen vara att uppleva att bli mer av ert sanna och hela själv, och det kan ni göra precis nu. Ni kan känna efter den versionen av er själva just nu. Ni måste inte vänta på att något eller någon ska komma och befria er från bojorna i de tredje och fjärde dimensionerna för att ni ska kunna känna er som en femte-dimensionell varelse precis nu.

Men de flesta är nöjda med att vänta och fortsätta fråga, ”när händer det slutligen?” Sanningen är att det sker, och om ni inte drar fördel av de utmaningar och svårigheter ni möter, då missar ni möjligheten att njuta av färden genom att gå djupt in i er själva efter det som finns där, efter det som tar er till nästa nivå av medvetande, utan att något utanför er förändras. Om ni kan bli upprymda av detta, kan ni skifta med lätthet och med glädje i hjärtat, och ni behöver inte något utanför er för att känna så som ni vill känna. Det är nyckeln till att leva lyckligt, om det så är på Jorden, i Plejaderna, i vårt system, eller i något annat stjärnsystem i galaxen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...