Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 maj 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 maj 2019

Motta högre frekvensenergi ∞ 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi uppskattar de av er som har varit så öppna för att ta emot oss och våra energier. Ni har gjort det möjligt för oss att ansluta till en större del av befolkningen på jorden på grund av jordningen av vår energi som ni gör med jämna mellanrum. Självklart jordar ni inte bara på våra energier. Ni grundar också energier från Plejaderna, Sirius, Andromeda, Lyran och många andra energier från hela galaxen, vilket gör allt tillgängligt för er medmänniskor som för det mesta är avstängda.

De flesta tar inte den tid som behövs för att öppna sig. De flesta människor inser inte att det är fördelaktigt för dem att göra det. Och så är ni minoriteten och ni hjälper majoriteten. Vi vill också ge er ett erkännande för att ni har mottagit så många av de aktiveringar som vi har skickat, för att vi tar emot dem, när ni tar emot dem öppnar nio er för att ta emot mer från alla slags högre dimensionella varelser. Ni blir också vandrande exempel på den femte dimensionen som ni försöker komma in i och stanna kvar i ganska länge.

Ni gör så mycket för att skapa en miljö där resten av mänskligheten kan vakna och bli deras femdimensionella själv. Och så vill vi framföra vår uppskattning till er alla och låta er veta att det naturligtvis finns mer att få. Det finns mer som ni kan sändas till och det finns mer för er att ta emot och assimilera och ni kan förvänta er att saker blir bättre och bättre där på Jorden som ett resultat.

Ni kan förvänta er att saker blir bättre på grund av vad ni gör, inte på grund av vad andra gör bakom kulisserna, inte för att någon av de negativt orienterade varelserna går ner. Det beror på att ni stiger upp för att få högre frekvensenergier som sakerna blir bättre och kommer att fortsätta att bli bättre och ni kommer fortsätta att bjuda in era medmänniskor till dessa högre frekvensenergier och de kommer att börja lägga märke till hur bra ni känner er och vilken energi ni ger ut.

Och vi kommer att fortsätta att arbeta med er alla, liksom de andra högfrekventa varelserna i de högre världarna. Vi är alla här letande efter fler av er för att hjälpa till med att skapa rätt atmosfär, rätt miljö för uppstigning. Och så är vi väldigt nöjda med att se hur bra ni hanterar ansvaret och vi vill bara att ni ska veta att ännu mer hjälp är på väg.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...