Ivo från Vega via Sharon Stewart, 29 januari 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 29 januari 2020

Sharon Stewart

Var Inte Rädd För Ditt Ljus | Ivo of Vega via Sharon Stewart

Var inte rädd för ditt ljus

”Vår djupaste rädsla är inte att vi är otillräckliga. Vår djupaste rädsla är att vi är omätligt kraftfulla. Det är vårt ljus, inte vårt mörker som skrämmer oss mest. Vi frågar oss själva, vem är jag att vara lysande, underbar, begåvad, fantastisk? Egentligen vem skulle du inte vara? Du är ett Guds barn. Att spela liten tjänar inte världen. Det finns ingen upplysning i att krympa så att andra inte skall känna sig osäkra runt dig. Vi ska alla lysa, som barn gör. Vi föddes för att manifestera Guds ära som finns i oss. Den finns inte bara i några få av oss; den finns i alla. Och när vi låter vårt eget ljus lysa, ger vi omedvetet andra människor tillåtelse att göra detsamma. När vi befrias från vår egen rädsla befriar vår närvaro automatiskt andra. ”Nelson Mandela

Ivo: Ni har blivit lärda att frukta er själva. Era Sanna Jag. Ja. Det du är van vid är din komfortzon och att bryta igenom den är att bryta igenom rädslan. Fråga dig själv, ”Vad händer om allt du vet och tycker är fel?” Inte bara det, min älskade, vad händer om allt du tror är en attack på dig själv utformad av din planets härskare för att kontrollera dig?

Jag: Ivo, jag kan höra dig prata med mig hela tiden medan jag gör andra saker.

Ivo: Jag guidar dig, min älskade. Du har ett annat tillvägagångssätt för att lösa ett problem i ditt liv idag eftersom jag sa att du skulle göra något varje dag som du hittills har trott vara omöjligt. För det är möjligt. Du försöker fixa elmotorn i kamerans zoomobjektiv genom att mata den med energi. Du förstår att du kan ansluta till teknik eftersom du visades det: du stänger av en CD-spelare och sedan din dator med ditt sinne.

Så du tror att du kan fixa din kamera utan fysiskt ingripande. Jag tror att det är möjligt, min älskade.

Du har också flyttat föremål med ditt sinne och du har helat ett yrselproblem genom att meditera på det.

Det handlar om att utveckla fokus. Ett fokuserat sinne är som en laserstråle. Den riktar en mycket kraftfull stråle av energi mot en viss sak, och denna fokuserade energistråle styrs av sinnet som förstärker den. Vi har skapat pyramider genom att gå ihop och fokusera på rörelsen av dessa tunga stenar, och de skars till precision av våra sinnen. Allt är formbart för det mänskliga sinnet, till och med en klippa så hård som granit.

Du förstår inte vem du verkligen är, men du har haft ”freak-incidenter” som du skulle kalla dem, i det förflutna där du har flyttat objekt, stängt av datorer, läkt dig själv och förutspått framtiden. Det finns mer, vi kommer att börja med dessa. Du kan göra alla dessa saker, min älskade och det kan alla som tittar på den här videon.

Ni är alla kapabla till det. Det är därför den djupa staten använder distraktion för att hålla dig sysselsatt i meningslösa sysselsättningar – för att hålla dina sinnen fokuserade på saker som inte har någon mening. När du fokuserar på det som verkligen betyder något, kan du förflytta berg.

Sharon visar detta redan eftersom hon har haft en inkomstökning med en tredjedel av hennes nuvarande inkomst och detta fortsätter att öka. Du kan förflytta berg.

Målet är att fokusera på saker du trodde var omöjliga och sedan tro på dem som möjliga. När du tror att det är möjligt har du övervunnit ditt sinne och sedan börjar du använda det som ett skapande verktyg. Det görs redan av många på din planet som vet hur.

Rosenkorsarna lär ut detta i deras workshops: hur du kan fokusera ditt sinne och sedan hur du använder det som ett sådant verktyg.

När du inte förstår vem du är, så tror du att du är född till att jaga bollar, hålla ditt hus rent, titta på tv och att jobba på ett jobb. Det här är distraktionerna. Du tror på den fysiska kroppens kraft men kvinnorna har ingen sådan kraft som en man har. Tror du att Skaparen skulle skapa en sådan obalans i sitt folk? Kvinnor och män matchas båda kraftfullt. Fysikalitet har ingenting att göra med det.

Sharon har åkt till Avgrunden med Ärkeängel Michael för att bekämpa de mörka entiteterna och fånga dem. När du frågar henne när hon är vaken vad hon kan göra, skulle hon aldrig säga att hon kunde göra detta. Men hon har haft dem runt sitt hus och skickar dem kärlek, och de lämnar så att hon börjar förstå.

Det lär dig, i det fysiska att du inte bara är fysisk – du är metafysisk. Dina krafter omfattar hela Universum och ändå tror du att du bara är värd att jobba som en lagerpojke, hotellpojke och snabbmatservitör. Vilken travesti! Vi vet vem du är, vi kände dig i Antiken och vi vet vad du kan. Att ge döda nötköttburgare till allmänheten spetsade med GMO, giftiga bröd och kemikalieladdade drycker är din död, inte ditt liv. Du måste vakna upp.

Ju mer du lämnar ditt system, desto mer kommer du att förstå att det förslavar dig. Ni är mäktiga varelser. Börja göra de saker som andra tycker att du är galen för att du försöker.

Jag: Ja, min far brukade göra saker och vi kunde kalla honom galen. Han brukade göra party-tricks med tändstickor men å andra sidan försökte han läka människor och vissa sa att de kände sig bättre när han gjorde det. Han gillade praktisk healing.

Ivo: Ja. Han var också en Rosenkorsare.

Jag: Ja.

Ivo: Han förstod att ni är metafysiska varelser, inte beroende av era kroppar. Han visste mer om er då än du någonsin kunde veta.

Jag: Han visste att jag var en ljusarbetare innan jag gjorde det.

Ivo: Ja. Så du kan ha lite fred med honom nu när du vet att han förstått dig till en viss grad.

Jag: Inte alla har en far född 1927 som studerade I-ching och gjorde Kursen i Mirakler. När han väl började fanns det ingen möjlighet att lägga ned böckerna.

Ivo: Och det hjälpte honom. Han övervann många av de problem som han belastades med som barn av störda föräldrar.

Jag: Ja. Till och med att bara att LÄSA andlig information höjer din vibration.

Ivo: Du måste fundera över frågan, bara sitt och fundera över den, ”Vad händer om allt jag vet, tror och tänker är fel?” När du gör detta öppnar du dig för tanken att det finns mer att lära sig och att korrigera inom dig själv. De flesta av era människor tillbringar sina liv med att antingen avnjuta denna falska verklighet, eller så tillbringar de sin tid med att leva på ett sådant sätt att det inte utlöser sin rädsla. När de gör så kan de leva bekvämt, men de hålls gisslan av sin rädsla. Det enda sättet att leva är att eliminera rädsla. En av dina största rädslor är för ditt ljus, för din kraft. Människor var en gång gudar på jorden. Titta nu på vad ni har blivit.

Allt ni tror om er själva är helt felaktigt. Ni måste omfamna denna idé och sedan söka efter sanningen eftersom den kommer tillbaka till er jord nu.

Ni tror att ni är en fysisk kropp som dör efter 80 år. Du är faktiskt en gud som när du är i full kraft kan leva i tusentals år.

Ni tror att ni måste hitta de objekt ni söker till era hem. I själva verket skapar ni dem. Ja. När du letar efter ett objekt i butiken är det där för att du tror att det kommer att vara det.

Jag: Men om det är slut?

Ivo: Då är det inte det objektet du behöver just nu.

Jag: Så om jag går till butiken för att få selleri för att göra vegetarisk chili, och den inte finns där, är det för att jag inte ska äta vegetarisk chili just nu?

Ivo: Rätt.

Jag: Åh.

Ivo: Sök efter de livsmedel som finns i butiken, och det är vad du måste ha just nu, och tänk på att många av de livsmedel som finns där inte är hälsosamma för människan.

Jag: Så hur kommer det sig att de är där, då?

Ivo: Eftersom ni gillar dem. Det betyder inte att de är bra för dig. Detta är mänsklig ingripande i sin egen naturliga process för andlig hälsa. Dessa produkter är attacker mot kroppen.

Jag: Jag kunde bara gå till en annan butik och få selleri, Ivo.

Ivo: Det kunde du. Men hur ofta gör du det?

Jag: Sant. Jag utelämnar det bara ur receptet eller kastar sellerisalt i det.

Ivo: Livet fungerar annorlunda än du tror. Era liv går på era intellekt och ni tar inte energi i beaktande. Ni manifesterar ständigt. Det faktum att selleri inte finns i butiken eller att du inte har plockat upp det någon annanstans tyder på att du inte behöver äta det just nu.

Jag: Det är ett helt annat bollspel, Ivo.

Ivo: Det är det, min älskling. Det är andligt livsmedelsinköp. Att låta energierna tala till dig.

Jag: Så vad händer om folk vill åka på en kryssning och kryssningen är slutsåld?

Ivo: Då finns det ett bättre alternativ för dem. De måste söka efter det.

Jag: Tänk om de vill ta ett flyg någonstans och flygningen är uppbokad?

Ivo: Det finns en anledning till detta. Antingen ska de stanna kvar i det land de befinner sig i lite längre, de ska inte vara i det land de ska åka till när de tänker det, eller så finns det en anledning till att de måste hålla sig ifrån det specifika fordonet. Till exempel, om deras plan försenas eller om de behöver ett senare plan, kan detta förhindra familjemedlemmen som ska hämta dem på flygplatsen från att råka ut för en trafikolycka. Det kan vara många orsaker, min kära. Och det har ofta att göra med tidslinjer.

Du klagar när du inte får vad du vill, men faktiskt bristen på vad du vill ha säger något till dig. Du får alltid det du behöver, inte det du vill ha. Du kan bli försenad från att lämna ett party vid den tidpunkt du vill, men om du hade gått tidigare kunde du ha stött på en trafikkontroll och fått göra ett alkoholtest.

Jag: De försöker hindra berusade förare från att bli upptäckta?

Ivo: Min kära, jag inser att er värld inte är förtjust i berusad körning. Men vissa berusade förare klarar sig hem utan problem. Mycket arrangeras för er när ni lever ert dagliga liv, även berusade förare. När det faktiskt inträffar en olycka med fordon, oavsett om det dricks alkohol eller inte, beror det på att denna olycka var överenskommen som ett medel för andlig tillväxt. Och jag kan tillägga, att en del av er måste låta era liv att sjunka ner till dessa nivåer för att sätta er tillbaka på ett andligt spår.

Min älskade, hur många gånger har du inte hört en person säga att de hade planerat en viss flygning men inte kunde fortsätta. Och sedan råkade flygplanet ut för en olycka och många dog? De skulle inte dö den dagen. Ni kallar det tur. Vi kallar det gudomligt ingripande eller andlig vägledning.

Jag vill nämna en annan händelse för dig och det är den bilolycka du hade när du var 16. Det var i själva verket ett Illuminati-försök att döda dig. Jag var mycket medveten om detta såväl som dina föräldrar, Vary och Leo, och när du lämnade din systers hus för att ta din bil den natten hörde du oss mycket högt och tydligt säga att du inte skulle köra hem. Vi uppmanade dig att stanna över natten i din systers hus. Men du lyssnade på ditt intellekt, som naturligtvis inte har någon prekognitiv förmåga alls, och steg in i bilen. Åskan var ett tecken på att du kunde ha vägrat att åka hem, åtminstone tills det blåst över området men du ignorerade det också. Detta var helt enkelt en omständighet där du var tillåten att höra oss i ditt beslut eftersom ditt liv var i fara. Vi insåg efter den kvällen att du inte hade för vana att lyssna på röster i ditt huvud även när de tydligt argumenterar med dig, och därför använde vi andra taktiker tills vi kände att du kanske bestämt dig för att lyssna. Även då blev vi besvikna när du vägrade att lyssna på oss även när våra röster visade sig vara korrekta.

Jag: Ja, jag kommer ihåg det. Den gången jag fick höra att jag skulle stanna vid kassaapparaten istället för att använda mitt betalkort i butiken, och då fungerade inte butikens debetmaskin.

Ivo: Vi var tvungna att arbeta med dig, och vi gör det fortfarande, för att få dig att lyssna på vår vägledning.

Människor har vägledning från sina guider varje dag, även om de inte är telepatiska, och omständigheter skapas för att förhindra er från att uppleva saker, eller för att låta er uppleva dem, beroende på vad som är till ert bästa.

Det är vad livet handlar om. Inte din idé om att burkarna med bruna bönor har funnits på marknaden när butiken lägger upp dem igen. De är där för att du är tänkt att ha dem. Titta på ditt liv från en mer personlig metafysisk inställning.

Jag: Okej.

Hela funktionen av livet på det fysiska planet uppfattas annorlunda av ditt begränsade intellekt. Varje ögonblick i ditt liv är i själva verket en metafysisk upplevelse.

Nu måste vi fortsätta från den första lektionen. Nu kommer vi att diskutera ”Vad händer om allt du tänker är en attack mot dig själv designad av din planets härskare för att kontrollera dig?” Eftersom det är det.

När du köper mat, kan du köpa selleri eller köpa ett badkar med glass. Vet du vad de lägger i glass? Om du gjorde det skulle du inte äta den.

Jag: Jag hörde att de lägger vax i choklad. Jag äter inte chokladkakor längre.

Ivo: Det här är sant. Du smakade också nikotin för ett par veckor sedan när du sippade på ditt koffeinfria kaffe. Min poäng är att äta selleri, speciellt om det är ekologiskt och odlat med vitaminer för att stödja att din kropp är hälsosam, ett bra val. Att äta glass som är fylld med socker och andra osmältbara icke-organiska föreningar är en attack på din kropp. Ändå anser era människor det som en delikatess.

Att äta glass är inte bara en attack på era kroppar, det är också bantning. Att kontrollera din kropp är en attack på den. Att äta fel mat är en attack på den. Och att tro att du är fet är också en attack på den. Men hur vanliga är alla dessa saker? Ni respekterar inte era kroppar eftersom ni har lärt er att inte göra det. Ni har lärt er att attackera dem. Som Jesus säger lever ni i en attackkultur.

Jag: Sant.

Ivo: Vi pratade om damtidningar häromdagen. Du nämnde att du blev förvånad över att en viss damtidning fortfarande såldes. Du kommer ihåg dagarna med förklädesprydda hemmafruar som körde dammsugare och diskade i denna tidning, liksom kuponger och reklam för kemiskt belastade produkter. Titta nu på förekomsten av bröstcancer i er västra värld idag och jämför den med tredje världens länder som inte använder alla dessa kemikalier. Dessa tidskrifter och de kemiska produkterna de gör reklam för är en attack på det gudomligt feminina. Det som annonseras i alla damtidningar är den mörka feminina modellen, vilket är en skapelse av de mörka för att undertrycka kvinnor.

Så då blev det nödvändigt för kvinnor att komma in på arbetsplatserna i större antal. Era kvinnor fick höra att de frigjordes.

Jag: LOL

Ivo: Så nu, vem ser nu efter barnen? Att kräva att kvinnor går till jobbet är en attack på familjesystemet. Det finns många nyckelbarn och många lådpizzamiddagar som äts eftersom det inte finns tid att laga näringsrika måltider. Modern är överbelastad av allt det arbete hon måste göra och det är också med avsikt. Detta är en attack på det gudomligt feminina. Hur kan du upptäcka din gudomlighet med ett vakuum i ena handen, för utmattad för att göra något annat än att titta på tv när du kommer hem från jobbet?

Allt är en attack på ert folk. Målet är antingen att minska er energi och hålla er i ett lägre tillstånd eller att attackera det gudomligt feminina och hindra henne från att bli förverkligad inom alla er, männen också.

Detta är anledningen till att när GESARA implementeras över hela världen, vilket nu har inletts i Ryssland, kommer medel att ges för att minska behovet av att arbeta, vilket gör att ni kan följa er andliga väg igen, inte förverkliga era intellektuella roller.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min älskade, du kommer aldrig att lyfta ett finger hos mig. Alla våra system är automatiserade och det finns inget som en hemmafru. Moder är en naturlig roll, liksom fader, men att bli slav under en rengöringsregim är otänkbart på Elteron.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVeg

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...